2777
2789
عنوان

با همه بد کردم

89 بازدید | 8 پست

با خودم چون قرار بود درس بخونم و حتی یه کلمه هم نخوندم . قرار بود ورزش کنم حتی یه بار هم نکردم . دل مامانمو بارها شکوندم از دستم گریه کرد . بارها پدر و مادرم بهم گفتن ای کاش بچه ایی مثل تو نداشتیم . به خواهرم بد کردم . تا الان میخوام جبران کنم فرصتی هست ؟

چرا نباشه؟ تو میتونی جبران کنی

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی رو هروقت از اب بگیری تازست

از الان شروع کن به هیچ وجه دیر نیست وقتی سال جدید شروع میشه توام اخلاقتو کارهاتو نو و جدید کن و اغاز یه تغییر قرار بده سال جدیدو

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️