2821
2789
عنوان

خونریزی چشم

3052 بازدید | 25 پست

سلام وقت بخیر 

دوستان کسی تجربه داشته با کسیو دیده که چشم خونریزی کنه 

پدرم چشم چپشون بطور ناگهانی تار شد تا فاصله ۱ متر واضح است فاصله دور براشون تاره مشکل اینه چشم راستشون استیگاماته و به شدت ضعیفه دیدن براشون مشکل شده 

رفتن دکتر گفتن چشمتون خونریزی کرده ولی هیچ لکه ای روی چشم نیست و دردی نداره ۱۳ روز گذشته ولی تغییر نکردن 

دیابت ندارن ام ار ای هم دادن خداروشکر مشکلی نداشتن

توروخدا هر کسی چیزی میدونه جواب بده شب روز نداریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوم همسایمون اینطور شد میگفت گفتن فشار چشمت بالاس برطرف شده بود با دارو و اینا ی قطره ک اسمشو نمیدونم استفاده میکرد

داییمم تقریبا ۵،۶ ماهه اینطوره هی میره ی امپول میزنن تو تبریز رفع میشه باز میاد باز میره امپول میزنن علتشو گفتن عصبیه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خانوم همسایمون اینطور شد میگفت گفتن فشار چشمت بالاس برطرف شده بود با دارو و اینا ی قطره ک اسمشو نمید ...

دید همسایتون چند وقت برگشت و اینکه کامل برگشت؟

ایشالا داییتون خوب میشه 

ممنون جواب دادین

دید همسایتون چند وقت برگشت و اینکه کامل برگشت؟ ایشالا داییتون خوب میشه  ممنون جواب دادین

فک کنم کامل ک نه تار بود ولی چقد طول کشیدو اینا نمیدونم والا 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
فشار خون دارن ولی تنظیم شدست

ااحتمال داره یهو فشار بیاد و مویرگ های چشم هم ظریف هستن و بترکن 

من خودم فشارم میره بالا مویرگ های صورت و چشمم میزنن بیرون 

طوری ک الان زیر چشمم مویرگ های عنکبوتی مونده 

انشالله مشکلشان حل بشه حتمن به اورژانس مراجعه کنن اگ حال بود بررسی بشه

بخدا کارمون شده گریه زاری اخه بابام سنی نداره😔😔

ن گریه ک مشگل رو حل نمیکنه

ی متخصص چشم مراجعه کنید دارو میده فوقش عمل میکنه پدرتون ان شاالله چشمشون خوب خوب میشه ب حق این ماه رمضون💚💙🌼

ن گریه ک مشگل رو حل نمیکنه ی متخصص چشم مراجعه کنید دارو میده فوقش عمل میکنه پدرتون ان شاالله چشم ...

والا هفته پیش رفتن دیگه دکترا نیستن تا بعد تعطیلات بعد تعطیلات اولین فرصت میریم