آلاگل۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 6728 عنوان به بهونه نوروز💔🙃 306 بازدید | 17 پست - از الان بت بگم .خر نشی به بهانهیِ سال نو بهش پیام بدی . .تهش با یه ممنون عید شما هم مبارك قهوهایت میکنه :)!- این آدر هند آتنا تایپ نویسنده دکتر آینده 1402/12/29 | 23:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oo_oo عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 10433 معلومه که اینکارو نمیکنمچون چند روز پیش اینکارو کردم و پیشاپیش بهش تبریک گفتم 😂
goliii81 عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 6814 منم یکبار اینجور ضایع شدم تازه اون گفت از توام حتی زحمت نکشید کامل بنویسه
sanalak عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 893 اگه با یه ممنون عید شما هم مبارک قهوه ایم نکنه چی بازم تبریک نگم؟ :) میدونم الان از خداشه پیام بدم و مطمئنم تا سه چهار روز چتو قطع نمیکنه:/
آلاگل۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 6728 اگه با یه ممنون عید شما هم مبارک قهوه ایم نکنه چی بازم تبریک نگم؟ :) میدونم الان از خداشه پی ... اگه اینجوریه پیام بده آتنا تایپ نویسنده دکتر آینده
آلاگل۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 6728 منم یکبار اینجور ضایع شدم تازه اون گفت از توام حتی زحمت نکشید کامل بنویسه عزیزمم😭💔 آتنا تایپ نویسنده دکتر آینده
شترپاکدامن عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2531 گذشته رو یادم انداختیییی🥲🤦🏾♀️پارسال بهش تبریک گفتم برگشت بهم گفت مرسی عزیزمم عید توعم مبارک باشهبعد من اینطوری بودم که یننقمیمسپپسخثهبزتبد فلانی به من گفت عزیزم😭😂ولی خب بعدش بنا به دلایلی بلاکش کردم و بره گمشه خبرش😑👩🏾🦯 تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!
آلاگل۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 6728 معلومه که اینکارو نمیکنم چون چند روز پیش اینکارو کردم و پیشاپیش بهش تبریک گفتم 😂 وای❤️🤣 آتنا تایپ نویسنده دکتر آینده
آلاگل۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 6728 گذشته رو یادم انداختیییی🥲🤦🏾♀️ پارسال بهش تبریک گفتم برگشت بهم گفت مرسی عزیزمم عید توعم م ... عزیزمم💔🥹 آتنا تایپ نویسنده دکتر آینده
goliii81 عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 6814 گذشته رو یادم انداختیییی🥲🤦🏾♀️ پارسال بهش تبریک گفتم برگشت بهم گفت مرسی عزیزمم عید توعم م ... وای چقدر ساده بودیم که از یک عزیزم اون آشغالا خوشحال میشدیم الان پشیمونم
آلاگل۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 6728 گذشته رو یادم انداختیییی🥲🤦🏾♀️ پارسال بهش تبریک گفتم برگشت بهم گفت مرسی عزیزمم عید توعم م ... فقط اسم کاربریت چرا انقد سمهه😑🤣جدی میفرمایید🤣🤣 آتنا تایپ نویسنده دکتر آینده
شترپاکدامن عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2531 وای چقدر ساده بودیم که از یک عزیزم اون آشغالا خوشحال میشدیم الان پشیمونم بخدااا البته تقصیر خودمم بود چون از اول که بهش بها دادم میدونستم در حد من نیست ولی با این حال..بعدن که فهمیدم ازم سواستفاده کرده از چشمم افتاد و بماند که گریه هم کم نکردم..جالب اینجاست طرف فامیله و هنوزم منتظر فرصته تا دوباره سواستفادشو شروع کنه ولی من دیگه بهش رو ندادمو نمیدم پسرهی قالپاق پیکان تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!
sanalak عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 893 اگه اینجوریه پیام بده شک ندارم اینجوریه ولی باز دو دلم هوا برش نداره؟ خودمو کوچیک نمیکنم بنظرت فقط ب احترام ۴ سالی ک باهم بودیم دوست دارم تبریک بگم
goliii81 عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 6814 بخدااا البته تقصیر خودمم بود چون از اول که بهش بها دادم میدونستم در حد من نیست ولی ب ... اره والا حیف ما پسرای لاشی بیشتر خاطر خواه دارن خوب کردی ،حقش بوده
شترپاکدامن عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2531 فقط اسم کاربریت چرا انقد سمهه😑🤣 جدی میفرمایید🤣🤣 من دارم از بدبختیام میگم اینو نیگا توروابراهیم😑😂😂قابلی نداره ستونمم محض خندس دیگه😂 تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!