2777
2789
عنوان

دوست دارم مامانمو حرص بدم

254 بازدید | 30 پست

الان نیاید  بگید تو مریضی تو الی تو بچه صالحی نیستی   وقتی یاد بچگی ها میفتم که چه طور کتکم میزد  یا اون باری که صورتم رو چنگ انداخت یا موهامو گرفت کوبوند زمین میفتم دلم میخواد خفش کنم    الان پیرشده  اما از نظر من هنوز بدجنسی تو صورتشه  پول داد بهمون رفتیم خرید عید از عمد نق زدم که تو نداریییییی من مانتو بالای یه تومن میخوام  الانم میگه چرا غر میزنی     واقعا چرا قبلا انقدر منو میزد؟؟؟وقتی خونه نیست آرامش دارم   بهم استرس میده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید در حق بچش همچین کاری کنه 😑

همش توجیه میکنه که لابد شلوغ کردی   بمن میگه چرا خواهر برادرت چیزی نمیگن   چرا تو فقط میگی؟؟؟دوسش ندارم فقط چون مهرطلبم دلم میسوزه براش     یه بار ی طوری نیشگون گرفت ۸سالم بود دستم سیاه و کبود شد خیلیییی زیادددددد 

اسی چقدر منی 😐برا منم پیره وعینا همون بدجنسی آنا اینو فقط من میدونم میبینم چون فقط با من بدبود

خیلییی درده😔همه انتظار دارن ما بگیم مامانمون فرشتست اما نمیدونن همین فرشته که ذاتش شیطانه چقدر عذاب‌عذابمون داده

همش توجیه میکنه که لابد شلوغ کردی   بمن میگه چرا خواهر برادرت چیزی نمیگن   چرا تو فقط میگی ...

شاید حتی تو بعضی وقت ها مقصر بودی نباید همچین کاری کنه 

#️⃣لطفا مخالف نظر منی ریپ نزن
فکر کنم زیر هجده سال باشب اگه سنت زیاد بود این حرف نمیزنی چون خیلی طول میکشه تا بفهمی سهم دنیات مادر ...

من‌۲۳ سالمه   ربطی نداره    مامانم از اول داداشم رو دوست داشت  طوری منو میزد لهم می‌کرد انگار من بچه سرراهیم   حتی باعث شده بود داداشم جسارت پیدا کنه منو بزنه یه بار دماغم کج شد کوبوند تو صورتم

همش توجیه میکنه که لابد شلوغ کردی   بمن میگه چرا خواهر برادرت چیزی نمیگن   چرا تو فقط میگی ...

یبار با شیشه زد تو سرم بیهوش شدم

بعد دریغ از ذره ای دلسوزی یا عذاب وجدان😭😭😭با حس افتخار وایساده بود بالا سرم تهدیدم می‌کرد وبهم میگفت اینقدر بد ذات و بدی 

خیلییی سخته😔

اره میدونم قلب ادم باهلشون صاف نمیشه منم با بابام اینطورم

ولی به نبودش و خدایی نکرده فوتشون فکر کن

ب این فکر کن که خود اونام اسیب دیده ان که بهت اسیب زدن

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂