2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین :)

55 بازدید | 7 پست

دوساله با یه نفرم خیلیم همو دوس داشتیم چند وقت پیش یکی از رفیقاش باعث جداییمون شد خیلی قهر میکردیمااا اما جدا نمیشد اینبار پا رفیقش بودو جدا شدیم منم نمیتونسم خیلی سخت بود افتادم به دست و پا رفیقاش حتی تو بغلش گریه کردم انگار ن انگار تقصیر رفیقاشم بود اخرش تونسم بفهمونم کار رفیقشه و اونم برگشت اما خیلی عوض شده مثلا باهاش حرف میزنم یهو میگه ولم کن یا ب زور جوابمو میده بگید چکار کنم ؟ خیلی دوسش دارم نمیتونم بذارمش کنار بجز این یکاری بگید کنم:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قهر ب نظرم عامل همه چیه! 

هی قهر کردین دوباره برگشتین دیگه براش عادی شده. میدونه هرکاری هم کنه تو ولش نمیکنی

الان احساس قدرت داره

حس میکنه خیلی ارزش داره

خاله منم دقیقا همینجوری بود. بعد از 5ساب کات کردن

🎀

قهر ب نظرم عامل همه چیه!  هی قهر کردین دوباره برگشتین دیگه براش عادی شده. میدونه هرکاری هم کنه ...

اخه قهر میکردیم اونقدا نبود قهرا بچگونه انگار یه ساعت نمیشد ولی الانا باهاش حرف میزنم بد جواب میده حتی ولی نمیتونم بهش بگم چرا اینجوری حرف میزنی میترسم دوباره از دستش بدم ...

اخه قهر میکردیم اونقدا نبود قهرا بچگونه انگار یه ساعت نمیشد ولی الانا باهاش حرف میزنم بد جواب میده ح ...

میدونم چی میگی و میفهممت اما اول باید ترسو دور بندازی. چجوری؟ باید برات کم اهمیت شه. زید بهش اهمیت نده ازش سزد شو و.. نمی‌دونم چجوری اما هرکاری ک سرگرمت میکنه رو انجام بده زیاد. اگر در طول روز همش ب هم پیام میدین هروز کمترش کن

اینجوری حداقل دیگه میتونی حرف دلتو بهش بزنی

اگرم اونجوری ک نخواستی نشد رفتارش 

دیگ چون سرد شدی راحتر جدا میشی

چون این رابطه ها داومی ندارن. 

تو حتی اگر ازدواجم باهاش کنی، زندگیتون بر همین روال میمونه 

🎀

میدونم چی میگی و میفهممت اما اول باید ترسو دور بندازی. چجوری؟ باید برات کم اهمیت شه. زید بهش اهمیت ن ...

اخه میدونی خواهری اینجوری نیس پیش همیمم اصلا مشکلی پیش نمیاد همش میگیم میخندیم اما پشت کوشی اصلا ی جوریه مثلا باهاش دارم حرف میزنم یه سوال میپرسم بعد متوجه نمیشم بهش میگم چی میگه اه چندبار بگم اصلا نمیفهمی و ول کن و یهو میگه خدافظ همش میخاد فرار کنه و اینم میدونم چون چندنفر هستن و پیششون‌خوشه اینجوریه:) هربار دلم میخاد بهس بگم اره برو پیس همونا خوش باش و مزاحمش نشم اما پنج دقیقه نمیتونم تحمل کنم:))