ترکیده9کرار مدیر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 عنوان آدم خوبیه ولی همسر خوبی نه | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 27 پست شوهرم اینطوریه کی مثل منه؟؟؟ وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم 1402/12/29 | 22:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 یعنی چطوریه؟ یعنی همه رو سرش قسم میخورن،پسر خوبیه ،داماد خوبیه ولی تو زندگی مشترک اصلا کافی نیست وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 عاشقانه ازدواج کردید ؟ نه .سنتی وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 من من😂😂😂😂 مال شما چطوریه؟؟ وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16786 شوهر من هم آدم خوبی نیس هم شوهر افتضاحیه انشاءااله ک به حق حسین هم شوهره شما و اسی و باقی شوهران بد امسال بهترین همسر میشن توکلتون بخدا باشه خدایا شکرت🙏
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 شوهر من هم آدم خوبی نیس هم شوهر افتضاحیه 😬😬😬 وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 انشاءااله ک به حق حسین هم شوهره شما و اسی و باقی شوهران بد امسال بهترین همسر میشن توکلتون بخدا باشه ممنون از دعای خیرت وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
khatchin عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2346 انشاءااله ک به حق حسین هم شوهره شما و اسی و باقی شوهران بد امسال بهترین همسر میشن توکلتون بخدا باشه مرسی عزیزم از دعاتالهی شماهم امسال ب همه آرزوهات برسی
هستی__ عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 3478 نه .سنتی خب تو ازدواج سنتی معمولا اینجوری هست آدم خوبی هست شاید خب ابراز علاقه بلد نیست همینکه مسعولیت پذیر باشه خرج بده یه نوع دوست داشتنه عشقی که تو فیلم ها میبینیم خیلی کم یاب هست اکثر ازدواج ها مثل شما هست
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 خب تو ازدواج سنتی معمولا اینجوری هست آدم خوبی هست شاید خب ابراز علاقه بلد نیست همینکه مسعولیت ... میدونی خصوصیت بد نداره ولی خصوصیت خوبم نداره🤣 وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16786 مرسی عزیزم از دعات الهی شماهم امسال ب همه آرزوهات برسی قربان شما الهی خدایا شکرت🙏
هستی__ عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 3478 میدونی خصوصیت بد نداره ولی خصوصیت خوبم نداره🤣 خنثی هستش دلت میخواست رمانتیک 🤩 باشه سعی کن خودت رمانتیکش کنی 😂 تغییرش بدی