2777
2789
عنوان

لحظه تحویل سال....

103 بازدید | 18 پست

سلام بانوهای عزیز ؛ امیدوارم سال جدید ، سالی باشه که همه ناراحتی و غصه‌ها رو توو همین دقایق آخر ۱۴۰۲ جا بذاره و همه اتفاق‌های خوب و حال بهاریش نصیب دلتون بشه 🌱✨🤍

عاجزانه و ملتمسانه ازتون خواهش میکنم اگر لحظه تحویل سال دلتون لرزید ، برای معجزه درمان بیماری لاعلاج برادرم به اسم امیرعلی دعا کنید 💌

ممنونم ؛ بهارتون مبارک 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@sssui   ❤️🙏

خوشگل خوواهر دائما دعاگوی داداش گلتون آقا امیرعلی هستم قطعااا سر ساعت تحویل واسه شفای عزیز دلتون داداش گلتوت دعا میکنم انشاالله ۱۴۰۳ سال شفای و خوش حالی داداش گلتون باشه ،عزیزم تونستی منم دعا کن حال دلم بده که منو بخواد

خوشگل خوواهر دائما دعاگوی داداش گلتون آقا امیرعلی هستم قطعااا سر ساعت تحویل واسه شفای عزیز دلتون داد ...

ممنونم از لطفتون عزیزم ❤️ ان‌شاءالله سال جدید کنار عزیزانتون سالی پر از شادی و سلامتی باشه و به دلدار خودتون برسین 💖

@نوروز1712   🙏❤️

انشالله بحق ه علی اکبر حسین برادرتون سلامتیش به دست بیاره ودلتون خوش بشه  ای خدای مهربان تمام مریضای بیمارستان چه در منزل شفای عاجل  ومریض ه مورد نظر  این شب عید شفا بده🤲

انشالله بحق ه علی اکبر حسین برادرتون سلامتیش به دست بیاره ودلتون خوش بشه  ای خدای مهربان تمام م ...

ممنونم‌ از لطفتون عزیزم ❤️ ان‌شاءالله سال جدید کنار عزیزانتون در شادی و سلامتی زندگی کنید 💌