الی_تونمم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2485 عنوان تجربتون از ۴۰۲ 58 بازدید | 7 پست من انقد زیاد بودد ک نمی تونم بگم واقعاولی تهش ب ی ننیجه رسیدم ک باید خودمو پوست کلفت تر کنم تو این دنیای پر پیچ و خمتا اینجاش ک هرچی با خودم جلو اومدم ضربه دیدم و این تصمیو گرفتمشماا چیی دوستاااان😃 1402/12/29 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25506 گاهی با تموم درد ها بازم زنده ای شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4368 اینکه قدر عزیزانتون رو خیلییییی بدونید من پارسال فکر نمیکردم ک دیگه هیچ عیدی مامانم کنارم نباشه تاابد حسرتش ب دلم میمونه سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9763 بدترین سال از پنج فروردین همینجور بدبختی و مصیبت همون بهتر که تموم سد خدا کنه سال بعدی خوب باشه برای همه و خودم أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
ahm_یعنی_love عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2131 اینکه زندگی اونقدر ارزش نداره که بخاطرش افسرده بشم وابستگی و عشق اشتباهه در کل سال خوبی نبود Everything will be fine 💯
الی_تونمم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2485 اهاا تو این سال خیلی از دوستیام تموم شد و به قطع ارتباط رسید
liliii2020 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 3302 یاد گرفتم با هر حرفی ذوق زده نشم که بعدا تو ذوقم نخوره در حقیقت هیچ حرفی رو باور نمیکنم وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....