2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینطوری می‌کنه

239 بازدید | 15 پست

شلوار و کراپ خریدم با کت جین بپوشم

میگه کراپ رو چرا میدی زیر شلوار باید بدی روی شلوار

شلوارم مام فیتِ خیلیی برام بلنده میگم باید یه ذره کوتاه باشه با لحن بدی میگه چرا میخوای اندامت رو به بقیه نشون بدی

یا مثلاً چند ماه قبل حالم خوب نبود بهش گفتم بیا بریم پیش مشاور شاید یه ذره باهام صحبت کرد حالم خوب شد میگ چرا دنبال جلب توجهی

میگم می‌خوام گوشمو پیرسینگ بزنم میگه زشته حالا بقیه چی میگن بعدشم گرفت منو کلی کتک زد

هرچی میگم یه چیزی میگه دیگه واقعا خسته شدم به نظرتون من خیلی حساس شدم یا واقعا مقصر اونه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا مثلاً تو خیابان یذره خیلی کم خندیدم میگه دختر باید سرسنگین باشه چرا انقد سبکی  انگ ج.ن.دگی ...

مقصره کاملا 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
عقاید دوتاتون باهم فرق داره اون تو ی نسل دیگ باپوشش متفاوت بدنیا اومده و نمیتونه پوشش تورو ک مرتبط ب ...

همسن و سالام لباس خیلی خوشگل و تنگ می‌پوشن ولی من همیشه خیلی خجالت میکشم پیششون انقد ک لباسام رشته😭

عقاید دوتاتون باهم فرق داره اون تو ی نسل دیگ باپوشش متفاوت بدنیا اومده و نمیتونه پوشش تورو ک مرتبط ب ...

آره دقیقا 

و فکر میکنه اگه اینجور بگردی برات خاستگار پیدا نمیشه تو درو همساده   (املام ضعیف نیس همسااااایه  )