2777
2789

من سالهاست روزه میگیرم. سال به سال روزه گرفتن برام سختتر میشه. مشکلمم اینه دم افطار که میشه بشدت سردرد میگیرم. دیگه مجبورم هرشب بعد افطار مسکن بخورم و یکی دو ساعت درد شدید بکشم.

من عاشق روزه و ماه رمضونم. احساس میکنم اگه نگیرم گناه کبیره کردم.

توروخدا راهنماییم کنید من چکار کنم؟؟

ورم معده هم دارم که قرص معده باید بخورم وگرنه نمیتونم بگیرم

عزیزم حس نمیکنی بخاطر مریضی روزه به شما واجب نیست ؟ 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم خدا گفته اگر ب بدنت ضرر وارد نمیشه روزه بگیر میتونی نکیری چون همین طور ک روزه واجب هست جسم و جون آدم نباید ضربه ببینه 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

روزه برای نفع خوده بشره

یعنی خدا روزه رو تا جایی واجب کرده که نه ضرر بلکه نفع برای تو داشته باشه.

موقعه ای که بهت آسیب می‌رسونه نباید بگیری

اول برو دنبال درمان

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دست خودم نیست خیلی روزه گرفتن رو دوست دارم. میگم نکنه اگه نگیرم گناه محسوب بشه برام

پدر منم مثل شما بود 

اوایلاش با قرص سر میکرد ولی یکبار دیگه خیلی حالش بد شد و دیگه یادش موند که وقتی مریضه نگیره و وضعیت خودشو از اون چه که هست بیشتر نکنه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)