و دقیقا این دوسال اخیر کمتراز همه سالها فعال بودم و تونستم کمی پیشرفت کنم
هروقت نمینویسم سال پربارتری دارم
امسالم نمینویسم دیگه، بدتر حالمو میگیره🥴🥴
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دیشب داشتم مال پارسالو میخوندم.........فقط به دوتاش رسیده بودم البته چیزای بزرگ هم نوشته بودم مثل خرید خونه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دقیییقتتا منم هر سال مینویسم کلن اون سال گند میخوره هر وقت نمینویسم بهتر پیش میره تصمی ...
ب ما نمیسازه انگار😁
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
من لیست اهداف اول هر سال مینویسم، ن چیزهای فضایی... واقع بینانه
و کارهایی ک باید درطول اون سال انجام بدم
این دوسال ک نوشتم کمتر تونستم ب اهدافم برسم، با اینکه تلاشمم بیشتراز هرسال بوده