2777
2789
عنوان

خیانت کرد

489 بازدید | 28 پست

اونی که فکر میکردم عاشقشم 

ایندمو باهاش چیده بودم 

۸ اسفند کات کرده بود 

الان فهمیدم با کس دیگه ای تو رابطست 

ارزشم یه ماه هم نبود صبر کنه :)

چیکار کنم دارم روانی میشم 

آدم ها تا جایگزین پیدا نکنن کات نمیکنن

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدمی که ازش جدا میشی ، حرکات و کارای بعدش اصلا به تو ربطی نداره ....

و با پیگیریات  به روح و روانت آسیب نزن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

مطمعن‌باش قبل ازکات توزندگیش بوده طرف هرکسی ولیاقتش

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

دختر بهش فکر نکن چرا باید برا کسی که برات ارزش قاعل نبوده خودتو اذیت کنی عذاب بدی ترو خدا بهش فکر نکن میدونم دردتو حال بدتو حس میکنم مادرت پدرت این همه سال برات تلاش کرده که اب تو دلت تکون نخوره دختترر

آدمی که ازش جدا میشی ، حرکات و کارای بعدش اصلا به تو ربطی نداره .... و با پیگیریات  به روح و ر ...

پیگیر بودم ، چون ته دلم یه ذره امید داشتم که برمیگرده ، ولی بی دلیل خودش کات کرد و رفت ، الآنم خواهرم فهمید بهم گفت :)

پیگیر بودم ، چون ته دلم یه ذره امید داشتم که برمیگرده ، ولی بی دلیل خودش کات کرد و رفت ، الآنم خواهر ...

نمیدونم چطور میتونی به یه آدم خودخواه امید داشته باشی

وقتی نه دلیل قانع کننده ای برای کات اورد

نه تلاش کرد درستش کنه

و حتی وارد رابطه ی جدیدی شده که معلوم نیست از قبل شکل گرفته یا نه ....

دو دو تا چهارتا کنی متوجه میشی فکر کردن ، پیگیر بودن ، دلتنگ شدن برای این آدم حماقته محضِ ...

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
دختر بهش فکر نکن چرا باید برا کسی که برات ارزش قاعل نبوده خودتو اذیت کنی عذاب بدی ترو خدا بهش فکر نک ...

اصن از فکرش نمیتونم بیام بیرون 

یه چشمک اشکه ، یه چشمم خون 

مگه من براش چی کم گذاشتم که این کارو باهم کرد 

حتی روز اول دوستیمون تاکید داشت خیانت نکن ، چون به خودش خیانت شده بود 

با همه اخلاق خوب و بدش ، گیر دادن هاش ، بی پولیش ، نداریش ساختم 

هر مناسبت گرون ترین کادو خریدم ازش انتظار هیچی نداشتم 

پدرش فوت کرد هر لحظه کنارش بودم 

چهلم پدرش تموم شد برای خودش و مامانش چیزی خریدم از عزا در بیان 

هرکاری میکردم ازش اجازه می‌گرفتم 

بدون رضایت اون کاری نمی‌کردم 

اخر سر سر این که چند ساعت آنتن نداشتم پیام بدم سلام صبح به خیر ،شدم دروغگو و کات کرد 

الآنم فهمیدم من که از نبودش دیوونه شدم و به خدا و قرآن پناه بردم اون با یکی دیگه خوشه

نمیدونم چطور میتونی به یه آدم خودخواه امید داشته باشی وقتی نه دلیل قانع کننده ای برای کات اورد نه ...

براش صدمو گذاشتم 

با همه چیش کنار اومدم 

با خوب و بدش و نداریش ساختم 

همه کار براش کردم 

آخر دلیل کاتش این بود ، چون آنتن گوشیم رفته بود صبح پاشدم نتونستم بهش بگم سلام صبح به خیر , شدم دروغگو 

بلاک کرد و رفت 

الآنم فهمیدم با کس دیگست :)