2821
2789
عنوان

حملات پانیک/:

182 بازدید | 18 پست

کسی هست که دچار حملات پانیک بشه ؟

چجوری کنترلش میکنین ؟

شوهرم مدتیه دچار پانیک شده و ب شدت ترس و اضطراب داره 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
من چندین ساله

روانپزشک میرین ؟

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روانپزشک میرین ؟

قبلا میرفتم الان چنساله دیگه نمیرم.حمله پانیک بیشتر بخاطراسترس اضطراب بیش ازحده جوری که بهم حمله دست میده تپش قلب شدید میگیرم جیغ میکشم ازاون موقعیت میخوام فرارکنم گزگز دست وپا 

داشتم  روانپزشک دارو داد خوب شدم

چ داروهایی داد و مدت درمان چقدر بود ؟

قرص میخورم لگزوپرام

تاثیر داره ؟

چند وقته دچار شدین و چند وقته دارو مصرف میکنین ؟

قبلا میرفتم الان چنساله دیگه نمیرم.حمله پانیک بیشتر بخاطراسترس اضطراب بیش ازحده جوری که بهم حمله دست ...

تاثیر داشت میرفتی ؟

شوهرم بدجور پانیک گرفته دیروز بعد کلی دکترو دارو و ازمایش و چکاب فهمیدیم ک پانیک هست 

تاثیر داره ؟ چند وقته دچار شدین و چند وقته دارو مصرف میکنین ؟

دوساله پانیک میشم حس مرگ دارم تواون لحظه یکساله دارو مصرف میکنم حملاتم خیلی خیلی کم شده علام شماچیه

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
دوساله پانیک میشم حس مرگ دارم تواون لحظه یکساله دارو مصرف میکنم حملاتم خیلی خیلی کم شده علام شماچیه

تپش قلب شدید 

ترس پیله کردن ب یه موضوع بیخود 

گزگز دست و پا 

بیحسی 

بیحالی 

تهوع 

سردرد های یهویی 

تنگی نفس 

همه رو شوهرم داره و واقعا ناراحته 

تنها راهش فقط مصرف قرص اعصابه دوغ پنیر ماستم کم کنه 

از روانپزشک نوبت گرفتم براش 

دوغ ماست پنیر کلا نمیخوره 

بله خیلی تاثیرداشته .

سلامت باشین مرسی از پاسخگوییتون ❤️🫂