2777
2789
عنوان

دارم عشقمو از دست میدم کمک کنید

377 بازدید | 14 پست

همش تهدیدم میکنه به رفتن

امروز میگفت تو تنها دلیل ناراحتی و اعصاب خوردیمی 

نمیتونم تحملت کنم رفتار و اخلاقات رو مخن 

بچه ای و .‌‌..

چطور یه تغیر اساسی کنم بتونم نگهش دارم؟؟

نگید بیخیالش شو که نمیتونم

دختر بودنمو گرفته

مامانم خالم همه میشناسنش باهاش در ارتباطن

یه دفه بخاطرش خودکشی کردم

مامانم فقط همین چند روز پیش ۱۰ تومن عیدی براش ریخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادگی برید پیش روانشناس🫤همتون یه مشکلی دارید مث ک

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

۱۰ میلیون 😐😐

ببین لوسش کردید دیگ 

چرا باهاش بودی آخه دختر 

مجبوری همش تهدیداشو بشنوی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سکوت میکنم که این سکوت سنگین تر است

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

۱۷

اینقد باشتاب به مرحله اخر رسیدی واقعا چی الان ما باید بگیم؟ حداقل باهاش رابطه برقرار نمیکردی الان دیگ چیزی برای از دست دادن نداری، این پسر هم برای تو نمیمونه میره ازحرفاش کاملا پیداس، برای ته مونده شخصیتت ارزش قائل باش

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊