2777
2789
عنوان

پدرم ....😭😭😭😭😭😭😭

242 بازدید | 12 پست

بابام توجوونی ی هفته است پرکشید منم تو جوونی بی پدرشدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی بهش وابسته بودم بگید چیکارکنم دارم دیووونه میشم ازنبودش توخونه

خدا رحمتشون کنه. خدا بهت صبر بده عزیزم

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت میگم🖤 پدرمنم ۶ماهه رفته...

تنها کاری که میتونی بکنی گریه وعزاداریه 

سعی نکن خودتو مجبور به خوب بودن کنی به خودت فرصت بده عزاداری کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم به این فکر کن که مثلا پدرت خیلی پیر میشدن و مثلا دچار انواع بیماری‌ها، آلزایمر و سختی میشدن اونجوری بیشتر عذاب میکشیدی  هم شما و هم. پدرتون، پس برا شادی روحشون دعا کنید که درآرامش باشن

داغونم😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهر خواهر منم جوون فوت کرد 

دختراش حالشون خیلی بد بود..ولی کم کم بهتر شدن 

بهم کمک کردن ،دوتا خواهر و یه مادر

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

عزیزم به این فکر کن که مثلا پدرت خیلی پیر میشدن و مثلا دچار انواع بیماری‌ها، آلزایمر و سختی میشدن او ...

این حرف اصلا آدمو اروم نمیکنه

حتی پیرترین ومریض ترین هم باشن دل ادم به بودنشون خوشه

نبودنشون واقعااا اذیت کننده اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هیچ چیز دردتو تسکین نمیده امروز سالگرد ۲۷سالی بود که پدرم فوت شده من امروز داغون بودم

خدارحمتشون کنه❤️ من هررماه نزدیک روزی که فوت شده حالم بد میشه 

نگاه میکنم به تاریخ میفهمم چرا حالم بده

خدارحمتشون کنه❤️ من هررماه نزدیک روزی که فوت شده حالم بد میشه  نگاه میکنم به تاریخ میفهمم چرا ...

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه پدر شمارو وتمام رفتگان رو، من سالهاست عید ندارم💔

لطفالایک نکنید،ممنون