سعی نکن خودتو مجبور به خوب بودن کنی به خودت فرصت بده عزاداری کن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم به این فکر کن که مثلا پدرت خیلی پیر میشدن و مثلا دچار انواع بیماریها، آلزایمر و سختی میشدن اونجوری بیشتر عذاب میکشیدی هم شما و هم. پدرتون، پس برا شادی روحشون دعا کنید که درآرامش باشن
عزیزم به این فکر کن که مثلا پدرت خیلی پیر میشدن و مثلا دچار انواع بیماریها، آلزایمر و سختی میشدن او ...
این حرف اصلا آدمو اروم نمیکنه
حتی پیرترین ومریض ترین هم باشن دل ادم به بودنشون خوشه
نبودنشون واقعااا اذیت کننده اس
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هیچ چیز دردتو تسکین نمیده امروز سالگرد ۲۷سالی بود که پدرم فوت شده من امروز داغون بودم
خدارحمتشون کنه❤️ من هررماه نزدیک روزی که فوت شده حالم بد میشه
نگاه میکنم به تاریخ میفهمم چرا حالم بده