2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فروردين تازه براي همسرم تولد گرفتم

يه تولد جمع و جور

عزيزم من قنادي خيلي خوب بلدم اگه ميتونم كمكت كنم حتما بهم بگو

من تولد همسرم داخل ايام عيد بود و من تو نوشهر تولد گرفتم

حدود ٥٠ عدد بادكنك هليوم سرمه اي و طلايي گرفتم و يه كيك فوق العاده خوشگل سفارش دادم و حدود ٢٠٠ عدد شمع وامر خريدم و يه دسته گل و گل هاي پر پر شده رز 

روي زمين يه قلب بزرگ و يه LOVE و يه HBD با شمع نوشتم و دور اين شمع ها پر گلبرگ گل رز ابي و سفيد گرده بودم و وسط قلب هم كادو و كيك گذاشته بودم و دور همه اين وسايل بادكنك ها رو حالت ديوار چيده بودم و يه سري بادكنك ابي  بود كه دسته دسته جدا گذاشته بودم دور عدد تولدش

خيلي خوشگل شده بود

كادو هم براش يه انگشتر طلا فوق العاده خوشگل گرفتم

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻

1-حتما چندین شاخه گل رز (یا هرچی دوست داری)  بگیر و بذار تو گلدون روی میز

2-میتونی یه سورپرایز هم تو اتاق خواب برای اخر شب درست کنی  

مثلا خودت لباس خواب جدید و شیک بپوشی و با گلبرگ روی تخت رو تزیین کنی و...

بازم یادم اومد میگم

من فروردين تازه براي همسرم تولد گرفتميه تولد جمع و جورعزيزم من قنادي خيلي خوب بلدم اگه ميتونم كمكت كنم حتما بهم بگومن تولد همسرم داخل ايام عيد بود و من تو نوشهر تولد گرفتمحدود ٥٠ عدد بادكنك هليوم سرمه اي و طلايي گرفتم و يه كيك فوق العاده خوشگل سفارش دادم و حدود ٢٠٠ عدد شمع وامر خريدم و يه دسته گل و گل هاي پر پر شده رز روي زمين يه قلب بزرگ و يه LOVE و يه HBD با شمع نوشتم و دور اين شمع ها پر گلبرگ گل رز ابي و سفيد گرده بودم و وسط قلب هم كادو و كيك گذاشته بودم و دور همه اين وسايل بادكنك ها رو حالت ديوار چيده بودم و يه سري بادكنك ابي  بود كه دسته دسته جدا گذاشته بودم دور عدد تولدشخيلي خوشگل شده بودكادو هم براش يه انگشتر طلا فوق العاده خوشگل گرفتم

عکسشو داری بذاری ببینیم تا ایده بگیریم لطفا

خدا جونم مواظب پسرم باش😍
من فروردين تازه براي همسرم تولد گرفتميه تولد جمع و جورعزيزم من قنادي خيلي خوب بلدم اگه ميتونم كمكت كنم حتما بهم بگومن تولد همسرم داخل ايام عيد بود و من تو نوشهر تولد گرفتمحدود ٥٠ عدد بادكنك هليوم سرمه اي و طلايي گرفتم و يه كيك فوق العاده خوشگل سفارش دادم و حدود ٢٠٠ عدد شمع وامر خريدم و يه دسته گل و گل هاي پر پر شده رز روي زمين يه قلب بزرگ و يه LOVE و يه HBD با شمع نوشتم و دور اين شمع ها پر گلبرگ گل رز ابي و سفيد گرده بودم و وسط قلب هم كادو و كيك گذاشته بودم و دور همه اين وسايل بادكنك ها رو حالت ديوار چيده بودم و يه سري بادكنك ابي  بود كه دسته دسته جدا گذاشته بودم دور عدد تولدشخيلي خوشگل شده بودكادو هم براش يه انگشتر طلا فوق العاده خوشگل گرفتم

چه بچه مایه دار خوشبحالت😕😕😕

عکسشو داری بذاری ببینیم تا ایده بگیریم لطفا

اتفاقا عكس ميخواستم بزارم براتون ولي حجمش خيلي زياده

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻
چه بچه مایه دار خوشبحالت😕😕😕

نه بابا

دلت خوشه ها،كلي پول جمع كرده بودم

اين كيك بود