2777
2789
عنوان

تاپیکای امشب یکی در میون اینه

368 بازدید | 18 پست

همه امشب خوشحالند من دارم گریه میکنم دارم خفه میشم دارم میمیرم 

بابا چتونه؟ چرا آنقدر سیس افسردگی برمیدارید؟ 

حال ماها رو هم بدکردید با این انرژی منفیتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ت ک ا زندگی بقیه خبر نداری انتظار داری همه امشب شاد و شنگول باشن؟؟؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

میتونی نری تو این تاپیک ها عزبزم  هرکس اختیار تاپیک خودش و داره نمیتونیم چیزی بگیم ک

نمیتونم به ناراحتی دیگران بی تفاوت باشم ،اما به نظرم نود درصدش بخاطر جلب توجه

جلب توجه برای چی؟برای کی؟

اینجا که هیچکس کسی و نمیشناسه؟جلب توجه معنایی نداره برا اکانت هایی ک نمیدونیم پشتش کی هست

اگه نیستن حال بقیه رو هم نگیرن

این سایت واس این نیس ک همه تاپیکای شاد بزنن میتونن درد و دل هم بکنن نمیتونن؟ خب نرو تو تاپیکاشون ک حالت بد نشه 🤷🏻‍♀️

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

اشتباه می‌کنی غم و غصه چیزی نیست که بشه از خودت داستان بسازی فکر کن طرف چقدر فشار رو سرشه که جسارت بازگو کردن را داره 

میتونی نری تو این تاپیک ها عزبزم  هرکس اختیار تاپیک خودش و داره نمیتونیم چیزی بگیم ک

احسنت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792