2777
2789
عنوان

کات کردم🤦‍♂️

410 بازدید | 34 پست

حس عجیبیه... هم احساس میکنم راحت شدم از یسری چیزا هم اینکه دلم گرفته☹️

چقدر طول میکشه حالم خوب بشه؟ 

ولی یجیزی رو فهمیدم اگر از اول رابطه مشکلی باشه گذر زمان قرار نیست حلش کنه🤦‍♂️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به عمق رابطتت و دوست داشتنت داره.

هرچقدر بیشتر میخواستیش به زمان بیشتری نیاز داری

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

خب بستگی داره چقد باهم بودید...

ولی نهایت یک سال 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

یه روزی فکر میکردم هیچ دردی بدتر از جدایی از دوس پسر یا عشقت نیست بچه بودم بزرگ شدم بچدار شدم از بچم جدام کردن حالا میگم هیچ دردی بدتراز دوری یه مادر از بچش نیست بقیه درد ها فراموش میشه 

خوب میشی 

ماعم خوب میشین😞دلم گرفدع🥲

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
دلیل کات چ بود  

الان واقعا ناراحتم نمیدونم کار درستیه اینو میگم یا نه ولی یچیزی مربوط به گذشته اون بود.. از همون اول بخاطرش فاصله گرفتم به اصرار خودش دوباره برگشتیم ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام گفتم زمان میگذره عادت میکنم ولی با گذر زمان فقط بدتر شد فقط ازارم میده چون خودم تو گذشتم خیلی چیزا رو رعایت کردم واقعا نمیشد دیگه🤦‍♂️

کلا 1 ماه🤦‍♂️ پس نباید زیاد طول بکشه

او اون ک خیلی کمه . 

میتونم بدونم چرا کات کردین 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️