dazai مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 24 عنوان تینت لب 529 بازدید | 9 پست بچه ها تینت لبی بوده که استفاده کردید و لب رو خشک نکرده و لک هم ننداخته؟ میشه اسمشو بگید؟ 1402/12/29 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
night_girl21 عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3917 من بالم حرارتی رو ترجیح میدم 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 89258 من بالم حرارتی رو ترجیح میدم عکس لبت رو نداری وقتی زدیش؟ لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 من بالم حرارتی رو ترجیح میدم عزیزم حرارتی چیه میشه توضیح بدی آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
jeon_baran عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 من بالم حرارتی رو ترجیح میدم موافقم اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
jeon_baran عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 عزیزم حرارتی چیه میشه توضیح بدی ببخشید من جای ایشون میگم چون آفلاین شدن فکرکنمرژ بی رنگ مایع هستش که چندثانیه رو لب بمونه رنگ میگیره صورتی میشه اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
night_girl21 عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3917 عکس لبت رو نداری وقتی زدیش؟ نه والااما قشنگ رنگش سرخ صورتی ملیح میشه حتی وقتی لب خشکی داشته باشه لک نمیدازهمن رنگی ک تینت میده رو دوست ندارماز این بالم حرارتی ها هست ک گل داخلشونه 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
night_girl21 عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3917 عزیزم حرارتی چیه میشه توضیح بدی تو نت بزن عزیزمعین رژ جامده اما بی رنگوقتی میزنی چون لب گرمه رنگی میشه هر چی گرمتر بشی سرخ تر میشه و اصلا معلوم نیس انگار رنگ لب خودتونهمن از اینا دارم ک توش یه گل دارهتو گوگل سرچ کن بالم لب حرارتی طرح گل 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 تو نت بزن عزیزم عین رژ جامده اما بی رنگ وقتی میزنی چون لب گرمه رنگی میشه هر چی گرمتر بشی سرخ تر می ... ممنون عزیزم آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....