بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
بعضیا چشونه انگار مادرزن پسره ان🤣پسره خیلی ام شعورش رسیده که تو دوران آشنایی متوجه شده تفاهم ندارن، نه اینک با خیانت و کتک دختر رو بدبخت کنه
بهتره پسره اول بادختره مطرح کنن بعد خانواده هاتون دیدار بزارن و وسایل رو پس یدن
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
شما خودتون خانوم هستین اگه خدایی نکرده همچین اتفاقی بیفته چقدر ضربه میخورین چه بخواین چه ن اون خانوم ...
من خودم ادم منطقی هستم اگر ببینم رابطه خوب پیش نمیره و آرامش نداریم خب قطعا تصمیم درستی میگیرم بحث یک عمر زندگیه حداقلش اینه به موقع متوجه شد هنوز زیر یه سقف نرفتن و تو شناسنامه هم ثبت نشده
من خودمم شاید بعدش ناراحت بشم اما اینو میدونم که این به صلاحم بود و خدا قطعا مورد بهتری سر راهم میذاره
عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
درست ترین کار ممکن همین بودع اما واقعا درک نمیکنم چرا قبل از محرمیت باهم وقت نگذروندن بیرون نرفتنو.. ...
محرم نیستن واااا چرا لج کردی
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁