2777
2789
عنوان

فامیل نفهم

180 بازدید | 18 پست

دوستان بنظرتون تو عید جواب فامیل زبون نفهمی که دائم اصرار میکنن کی ازدواج میکتی یا جمله هایی مثل ایشالا عروسی تو ایشالا واسه تو جواب مودبانه ولی جوری که دهنشون بسته شه چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه گفتن کی ازدواج میکنی،بگو چطور؟هرچی گفتن لبخند بزن همین

هیچی نگو

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

نگو به تو چه

بگو خودم حلش میکنم

بگو منتظرم شوهرت طلاقت بده ، بیاد منو بگیره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بگو هر چی قسمت باشه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بگو شما ازدواج کردی چی نصیب آت شده ک به منم توصیه میکنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب ازدواج کردن نمیتونم اینو بگم

اتفاقا برادرمن ب متاهلاهم میگه دهنشون بسته میشه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
نگو به تو چه بگو خودم حلش میکنم بگو منتظرم شوهرت طلاقت بده ، بیاد منو بگیره

😂😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻