2777
2789
عنوان

کمک سه تا پیاز

302 بازدید | 20 پست

سه تا پیاز کوچیک فسقلی برای آبگوشت اندازه هست یا نه؟ آبگوشت مرغ با برنج

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

زود جواب بدید لطفااا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

آبگوشت مرغ با برنج رو اصلا نشنیدم تا حالا🫠

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبگوشت مرغ با برنج رو اصلا نشنیدم تا حالا🫠

بابا همون مرغ مجلسی بهش میگن چی میگن ما میگیم آبگوشت برنج

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگ هویچ و کرفس داری اره

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اره کافیه 

ولی یا مرغ یا برنج دیگ چون ابگوشته خورشت نیس ک😐

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
اگ هویچ و کرفس داری اره

هیچکدوم ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره کافیه  ولی یا مرغ یا برنج دیگ چون ابگوشته خورشت نیس ک😐

وای خدایا ما میگم آبگوشت برنج بهش برای شام عید میخوام درست کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچکدوم ندارم

سه تا کافیه .مهمم نیست ندارید.

برا چند نفر

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سه تا کافیه .مهمم نیست ندارید. برا چند نفر

برای خودم و شوهرم پیازا خیلی کوچیکن سه تاش توی دست من که ۱۷ سالمه جا میشن

حتی دستم هنوزم جا داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای خودم و شوهرم پیازا خیلی کوچیکن سه تاش توی دست من که ۱۷ سالمه جا میشن حتی دستم هنوزم جا داره

بهتر از هیچی .

یکم دارچین بزن بوش می‌ره .من اول مرغا رو اول پنج دقیقه تو آبجوش میجوشونم بوی بدش می‌ره .

بعد بر میدارم با پیاز سرخ کن و تفت بده بعد ده دقیقه دو لیوان آب بریز بپزه.اینجوری  کمتر پیاز میخواد