2777
2789
عنوان

خیلی درگیر ذهنم

38 بازدید | 4 پست

یکی رو دوست دارم خیلی هم دوست دارمش خوب به دلایلی جدا شدیم و رفت پی زندگی اش و هیچ خبری ازش ندارم خبلی دلم تنگ شده براش هی میگم یه دعایی چیزی بکنم برگرده هی پشیمون میشم میگم بزور از خدا چیزی نخواهم نمیدونم چکار کنم میشه دعا کنید سال جدید برگرده اگه چله ختم یا چیز خاصی بلدید بگید بهم ممنون 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر قشنگ بود واقعا درسته🥲

شما وجودتون بینهایت و همیشگیه و چون خودتونو محدود به کسی یا چیزی میکنید رنج میبرید اما اگه خودتونو محدود به کسی نکنید همیشه در آرامش و شادی و عشق خواهید بود مثلا الآن وقتی ما در شرایط بیرونی به دنبال شادی و خوشبختی میگردیم در اصل موضوع همینه که ما میخوایم وجودِ خودمونو تجربه کنیم چون این ذات ما هست که از شادی و عشق و خوشبختیه ولی ما فکرمیکنیم به خاطر رسیدن به مثلا ماشین یا خونه یا شغل خوب یا آدم خوب هست در صورتی که ما به دنبال وجود اصلی خودمون هستیم....

شما وجودتون بینهایت و همیشگیه و چون خودتونو محدود به کسی یا چیزی میکنید رنج میبرید اما اگه خودتونو م ...

آره دقیقا موافقم الان درگیر چیزی که نیست شدم و چیزایی که دارم و نمیبینم رها میکنمش شاید بهتر باشه