2777
2789
عنوان

ریزش مو

514 بازدید | 28 پست

سلام عزیزم تاپیکات قفل بود ازمایش ندادی بدون دلیل ریزش موهات چیه منو خودم از چند تا چیز نتیجه گرفتم الان بهت میگم منم موهام دسته دسته میریخت نابود داشت میشد خیلی بهتره خداروشکر الان

@شیداr  

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرما گلم گوش میدم 

اول که امپول بیوتین بپانتن اصل المانی رو بخر واسه شرکت بایر المان هست به طور معجزه اسایی ریزش موهات کلا قطع میشه امکان نداره جواب نگیری من خودم هزارتا دکتر رفتم اخر با این خوب شد فقط حتما اصل المانی باشه شرکت بایر المان بعدم شنبلیله خود معجزست تخم شنبلیله بخر یه قاشق غذا خوری با یه لیوان معمولی اب جوش ترکیب کن بزار هشت ساعت بمونه و اسپری کن دوساعت به کف سرت بعد برو حمام اگ جواب بده برات از کاشت مو بهتر جواب میگیری و هرچی مو ریخته کلا سریع بیرون میاد

بفرما گلم گوش میدم 

اول همین شنبلیه رو تست کن جواب نداد برات یه ترکیب عالی دیگ بهت میگم فقط حتما امپول رو سفارش بده اگ شنبلیله جواب بده همون بار اول ریزش موهات قطع یا نصف میشه

طبع سرم گرمه نمیشه با ی چیز دیگه مخلوط کنم 

من خودمم طبع سرم گرمه ولی به اکثریت میسازه من خودم از بس گریه کردم یکسال نابود شدم هیچی رو من جواب نمیداد

من خودمم طبع سرم گرمه ولی به اکثریت میسازه من خودم از بس گریه کردم یکسال نابود شدم هیچی رو من جواب ن ...

منم همینم دقیقا هیچی جلو ریزش رو نمیگیره دکترم میگه نمیتونم بگک کی متوقف میشه یعنی نمیدونه 

ریشه موهام خیلی سسته یعنی برای ارثی جوابگوعه 

ریشه موهای منم سست بود یکسال نه تونستم برس بزنم نه بشورم درکت میکنم چه عذابی داره این اره واسه ریزش اررثی هم هست با چیزی ترکیب نکن شاید خدا خواست جواب گرفتی اگ یک درصد نشد یه چیز دیگ بهت میگم اگ اونم نشد امپول رو بگیر مطمئنم جواب میگیری شامپو هم من یکی میزنم خیلی ساخته بهم میخای تا اسمشو بهت بگم همین امروز برو شنبلیله بخر فردا استفاده کن برو حمام اگ نتیجه گرفتی واسه تو دلی منم دعا کن سالم باشه

ریشه موهای منم سست بود یکسال نه تونستم برس بزنم نه بشورم درکت میکنم چه عذابی داره این اره واسه ریزش ...

شنبلیله رو که دارم 

شامپو چیه؟ 

امپول دو دوره ایرانی زدم که دوره دومش اسفند تموم شد ی چند ماهی بگذره بخدا خیلی خرج کردم امسال