2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پوستم حساس و قرمز شده اگه دقت کنی میخوایتم بدونم کسی اینجا هست دستش اینجوری باشه؟؟

خیلی به چشمم نیومد 

چون معمولا خودم توی فصل زمستان همیشه پوست دستم حساس و قرمزه و الان هم به خاطر استفاده از شوینده ها و تمیزکننده ها اگزما میشه

فقط مرتب چرب میکنم و وقتی اگزما شدید میشه با کرم دستم کمی هیدروکورتیزون قاطی میکنم و میزنم زود خوب میشه 

استفاده از دستکش هم فراموش نشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خیلی به چشمم نیومد  چون معمولا خودم توی فصل زمستان همیشه پوست دستم حساس و قرمزه و الان هم به خ ...

ببخش میخواستم یه جوری عکس بندازه مامانم دستمو نبینه چون هی میگه کرمم بزن منم حوصله ی هیچکاریو ندارم منم دستم به پریل و مایع دستشویی و اب حساسه و همینطور به دستکش ولی مجبورم با اون بشورم

ببخش میخواستم یه جوری عکس بندازه مامانم دستمو نبینه چون هی میگه کرمم بزن منم حوصله ی هیچکاریو ندارم ...

تنها راهش اینه که پوستتون کمترین تماس رو با مواد شوینده و سرما داشته باشه ( دستکش ظرفشویی و توی سرما هم دستتون حسابی چرب کنید و دستکش نخی بپوشید)  

کرم رو از خودتون دور نکنید و پوست مرتب چرب و مرطوب باشه 

اگر مراعات نکنید و شدید بشه درمانش سخت و وابسته به کورتون ها میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
تنها راهش اینه که پوستتون کمترین تماس رو با مواد شوینده و سرما داشته باشه ( دستکش ظرفشویی و توی سرما ...

من تماسم بیشتر با مایع دستشویی هست باور کن ظرفارم با دستکش میشورم قبلا یه مدت دستکش نخی هم میپوشیدم زیرش ولی دیگه ححوصله ام‌نکشید فقط با همون میشورم‌