2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوگر ددی شوگر مامی داره. با پیرهای پولدار دوسته

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

شیرین میزنه منظورته یعنی یکم از نظر عقلی مشکل داره

چه دل پاکی داری  

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

این و خدایی نشنیده بودم با این حجم از منحرف بودنم جدید بود😂

حالا منتظر کامنتای دیگه هستم به جمع بندی برسیم

استارتر نگفته این جمله رو کجا شنیده که بشه خوب فهمید

چه دل پاکی داری    

اون کسی که کلمات و مفاهیم جدید براش تداعی‌کننده مضامین جنسی، خلاف و منفیه،ذهنیتش آلوده و مسمومه و باید تو زندگی و آدم‌های پیرامونیش تجدید نظر کنه، بقیه عاد‌ی‌ن.

اون کسی که کلمات و مفاهیم جدید براش تداعی‌کننده مضامین جنسی، خلاف و منفیه، باید تو زندگی و آدم‌های پ ...

اینکه آدم چشم و گوش خودشو ببنده دورش رو با ادم شبیه خودش پر کنه و هیچی رو باور نکنه که نمیشه.

جامعه اینطوری شده.. جوونا بیکارن با آرزوهای زیاد‌ .اقتصاد دست پیرهاست.  خروجیش میشه اینجور پدیده ها.حالا شما اطلاعات نداری یا کتمان میکنی دلیل نمیشه تهاجم کنی 

اینکه آدم چشم و گوش خودشو ببنده دورش رو با ادم شبیه خودش پر کنه و هیچی رو باور نکنه که نمیشه. جا ...

تهاجمی در کار نیست و ربطی به پیر و جوان و مسائل پراکنده دیگه که برشمردید نداره.

ما نسبت به محتوایی که به خورد ذهن خودمون می‌دیم، آدم‌هایی که تو پیرامونمون راه می‌دیم و میزان توجهی که معطوف مطالب مختلف می‌کنیم مسوولیت داریم.

وقتی خودت رو تو محیط و جمع آلوده و بددهان و ناهنجار حالا چه در زندگی روزمره چه مجازی و... قرار می‌دی نتیجه‌ش مشخصه...

مثل حضور تو یک شهر و کشور جدیده که همین که مدتی درش اسکان پیدا می‌کنی لهجه‌ت به مرور به لهجه اهالیپش نزدیک می‌‌شه..

تهاجمی در کار نیست و ربطی به پیر و جوان و مسائل پراکنده دیگه که برشمردید نداره. ما نسبت به محتوایی ...

من جامعه شناس شهریم باید خودمو تو هر محیطی قرار بدم و با هر آدمی معاشرت کنم. کلی شیوه مصاحبه و مشاهده هست که مردم رو، خصوصا لایه های زیر جامعه رو بشناسیم .این ادما شاید میلیونها نفرن. حالا بیام خودمو بپیچم تو پر قو. چشمم رو ببندم که مشکلو نبینم؟

شما تو دنیای محدود و مودب خودت بمون.