2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینا هیچی 

شرایط زندگیشو در نظر بگیر 

نوع پوشش

رفت و امد 

اخلاق 

خاموادش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شوهر من پلیسه خیلی خوبه خوش اخلاقه،اخلاقشون مردونس،تواجتماع بلدن چطور حرف بزنن،لوس ولاشی نیستن،حداقلش همسرمن اینجوره بقیه رونمیدونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

همسر من ۵ سال پیمانی نظامی بود

جای تقریبا راحتی هم بود نسبت ب بقیه

شیفتا متفاوته

همسر من ۲۴ ساعت سرکار میرفت ۴۸ ساعت استراحت بود.

و آخرین سالی ک سرکار رفت سال ۹۹ بود ، اونموقع ۵۲۰۰ حقوق میگرفتن.

ولی یادت باشه تو خیلی از مناسبتا تنهایی چون شیفته.

عید ، عروسی و.. ممکنه همرو تنها باشی.

هر چند سال هم یکجا باید خدمت کنن و همش خانه ب دوشی..

نوع پوشش و غیره هم بستگی ب همسرتون داره بیشتر ک اخلاقشون چطوره چون ما از این لحاظا مشکلی نداشتیم و آزاد بودیم

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...

شوهر من پلیسه خیلی خوبه خوش اخلاقه،اخلاقشون مردونس،تواجتماع بلدن چطور حرف بزنن،لوس ولاشی نیستن،حداقل ...

دقیقا 

پلیس چیه همسرتون

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
شوهر من پلیسه خیلی خوبه خوش اخلاقه،اخلاقشون مردونس،تواجتماع بلدن چطور حرف بزنن،لوس ولاشی نیستن،حداقل ...

ولی اینو خیلی قبول دارم اکثرا همشون اینطورین ولی چیزی از شیفت و شرایط کاری و ایناشون زیاد نمیدونم که جواب قطعی بدم

ولی اینو خیلی قبول دارم اکثرا همشون اینطورین ولی چیزی از شیفت و شرایط کاری و ایناشون زیاد نمیدونم که جواب قطعی بدم