2777
2789
عنوان

شوهر دوستم

314 بازدید | 21 پست

اقا قضیه‌ از این قراره که دوستم میگه شوهرم خیلی غیرتیه روم میگه میخواد جدا بشه مثلا هر وقت میریم بیرون میگه شالتو جوری بنداز که سینت مشخص نباشه یا مثلا شلوار تنگ نپوش میگه یکبارم عروسی دعوت بودیم منم رژ خیلی قرمز زدم لباسمم جوری بود که همه جام پوشیده بود فقط یکم پاهام مشخ بود اونم خب لباس و مانتو می پوشیدم بعوم میرفتم مجلس زنانه اومم مردونه خلاصه گیر داده رژ قرمز فقط برای من بزن اینجوری نرو دوس ندارم قشنگیاتو وسی ببینه جز من و گفته پاهای لامصب خوشگلتم نباید پیدا باشه 

دوستم میگه خیلی گیر میده سر همین عردسی بحث و دعوا درست شده اخرشم نرفتن خلاصه چی بگم بهش میخواد طلاق بگیره حالا از یک طرفم هم شوهرش میاد به من میگه شما باهاش حرف بزن من دوسش دارم الکی سبش غیرتی نمیشم و ... طلاق بگیره من نمیتونم بدون اون من یکبار عاشق شدم و فلان بعد اون کسی نمیتونه جاشو بگیره و .... هر روز زنگ میزنه میگه باهاش صحبت کردی الانم دوستم خونه مامانشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت اگه طلاق بگیره پشیمون میشه ، این چیزایی که گفتی به این برمیگرده که این مرد زن و زندگیش رو دوست داره نمیخواد چشم ناپاک بهشون بیفته مواظب حریم زندگیشه

اگه دوستت مخالف بوده باید قبل ازدواج حرف میزدن

غیرت یعنی اینکه نذاری آب تو دل زنت تکون بخوره غیرت یعنی نذاری حسرت تو دل زنت باشه

تو این زمونه رژ قرمز و شلوار کوتاه و معلوم بودن یکمی از پا خیلی مسائل طبیعی و پیش پا افتاده‌ی هستن

نمیدونم ولی واقعا دوسش داره شوهرش اخه برای بدست اوردنش و رضتیت خانوادش ۵ سال زحمت کشید 

خب دوسش داره ولی اینجوره داره دختره رو اذیت میکنه و باعث میشه ازن ازش دل زده شع

دوستت اگه طلاق بگیره پشیمون میشه ، این چیزایی که گفتی به این برمیگرده که این مرد زن و زندگیش رو دوست ...

یعنی زن خودش عقلش نمیرسه؟ اگه مرد نگه هرز میپره؟ 

چه حرفا چه توهینا 

اگه مرد بالا سرتون نباشه شما اخلاقیاتو رعایت نمیکنید یعنی؟

غیرت یعنی اینکه نذاری آب تو دل زنت تکون بخوره غیرت یعنی نذاری حسرت تو دل زنت باشه تو این زمونه رژ ق ...

بله وای خانواده های مرد سالار اینارو غیرت نمیدونن 

با زنشون تندی میکنن وسط خیابون ولش میکنن سرش داد میزنن

ولی شال سرش نباشه تذکر میدن اسمش غیرت و دوست داشتنه😄

ر...دم تو این غیرتشون که به نفع خودشونه

بله وای خانواده های مرد سالار اینارو غیرت نمیدونن  با زنشون تندی میکنن وسط خیابون ولش میکنن سر ...

متاسفانه واسه خیلیا غیرت اشتباه معنی شده و این نسل به نسل هم منتقل شده و طبق نظر شما تو خانواده‌های مردسالار این اشتباه خیلی پررنگ تره