parrrrparrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 3898 عنوان حالم خیلی بده 47 بازدید | 4 پست سردرد شدید دارم و حالت تهوع ،،سردمم هست ،،چکار کنم بهتر شم ؟😥 روزه ام نمیتونم هیچی بخورم از سحر که بیدارشدم همینم ،،علائم میگرن ممکنه باشه ؟؟ انگار بدنم سرد و رطوبتی شده جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔 1402/12/29 | 11:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییز_خانومی عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 8425 نه فشارت پایینه ..چایی م نخوردی ..قندتم پایینه همش استراحت کن تا موقع افطار یه زولبیا و بامیه بخور با چای غلیظ حله.
parrrrparrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 3898 نه فشارت پایینه ..چایی م نخوردی ..قندتم پایینه همش استراحت کن تا موقع افطار یه زولبیا و بامیه بخور ب ... چای خوردم ... باید تمیز کاری و جارو برقی بکشم. فقط امیدوارم ویروس نگرفته باشم پارسالم قشنگ یه روز قبل عید افتادم 😟 جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔
پاییز_خانومی عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 8425 چای خوردم ... باید تمیز کاری و جارو برقی بکشم. فقط امیدوارم ویروس نگرفته باشم پارسالم قشنگ یه روز قب ... نه هیچی نیست قندو فشارت افتاده .ویروس جدید این علائمو نداره ..سریع هم میندازه ..قبول باشه عزیزم نمازو روزت ..کار کنی میفتیا ..جارو میزنی یه درازی بکش برو یه اتاق دیگه .
parrrrparrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 3898 نه هیچی نیست قندو فشارت افتاده .ویروس جدید این علائمو نداره ..سریع هم میندازه ..قبول باشه عزیزم نماز ... قربونت عزیزم همچنین 🙏💖آره باید همینکار کنم ،ممنون از راهنماییت 🙏 جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔