2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاقبت به خیری وترک گناه

ستایش

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

لطفاً خانوادم رو دعا کن که از عذاب آخرت دور باشیم بار گناهانمون کمتر بشه واگه خدا خواست بتونیم به بهشت بریم 

و اگه میشه دعا کنید که ناراحتی و ترس از آخرتم کمتر بشه خیلی اذیت میشم ممنونم🙏 عاقبت بخیر شید انشالله 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

میشه دعام کتی عاقبت بخیر بشم و دشمن شاد نشم اسمم پروفمه😢 دعا کن حقموبگیرم

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

بگو حضرت معصومه تورو بحق برادرت تورو بحق جوادش دعاکن شریک آدم کثیف از زهره برداشته شه

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

عزیزم اسمم فائزه است بگو آقاجان ممنونم بخاطر دعای قشنگت بهترین چیزی ک تو دنیا میتونست نصیبم بشه نصیبم شد بگو آقا جان قربونت برم برام دعا کن این دفعه ک خداوند امسال ی همسر و ازدواج خوب و مناسب نصیبم کنه و موفق بشم 

ب حضرت معصومه بگو فائزه گفت ک پیش خدا دعام کن ک خداوند امسال ی همسر خوب و مناسب نصیبم کنه و خوشبخت بشیم با هم و پدر و مادرم اولادمو با دل خوش و تن سلامت بغل کنن  

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

امضام

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

هاله

علی

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

طاهره