2777
2789
عنوان

برای عید چه لوازم آرایشی خریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 56 پست
عزیزم با کاشت، مژه هات نمی ریزه؟

نه خودم ریمو میکنم بخاطر همین اصلأ نمیریزه

بعدش من موقت میذارم

اکستنشن مژه ها میریزن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا پلت همه چی تموم میگیری خب😉😄

من نگرفتم کهههه

یکی و دو سال پیش برای بررسی یکی از فامیل گرفتم که شش رنگ سایه و یه رژگونه و دو تا هایلایتر و چهار تا از اون گیلبیلک برقیا 

اون یک که گفتم اووووو واسه حداقل هشت سال پیش که مادرم از عربستان خرید و برای من نگه داشت که بزرگ شدم استفاده کنم اون رژ قالبی هم همینطور

محصولات مخصوص پوستت استفاده کن که خشکیو کنترل کنه🌻

میدونی من ححوصله ی کرم زدن دائمو ندارم برنمم همیشگی نیست باز ول میکنم ولی از جمعه تو خرید رفتنم کرم میبرم و میزنم ولی خوب باز خشکه

دخترم شانزده سالشه به اصرار اصرار براش یک کرم پودر مای و رژگونه شون و سایه تک رنگ مای و ریمل مای و رژ کالیستا و کرم مرطوب کننده شون و یه دونه هم نرم کننده قبل از برس بیول. هیچی نمیزنه درسته منم خیلی به خاطر موارد بهداشتی و مراقبت پوست موافق نیستم اما خودش هم دوست نداره میگه صورت باید نچرال باشه اما همه لوازم هم خیلی ملایم و دخترونه بود

صبور باش عزیزم...کم کم جواب میگیری

ببین من بهمن بود یا دی ولی بهمن بود فکر کنم به اصرار مامانم کرم جی به دستم میزدم و نرم شده بود واقعا ولی خوب به اب و مایع حساسه فوری خشک میشه 

به به چه کام😍ل....کانسیلر و تینت چه مارکی میگیری؟

مرسیی😘،آره تموم شده بودن😅

کانسیلر کالیستا

تینت هم بنفیت

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍