2777
2789
عنوان

کسی از ازدواج با عشقش راضیه…؟

388 بازدید | 34 پست

خیلی جاها گفتن کاش دوست میموندیم

یا بعد از ازدواج همچی عوض شد

یجورایی ذهن همع رو دارن میبرن سمت ازدواج سنتی

کسی تجربع خواصی دارع بع اشتراک بزارع….؟

بله راضیم بشدت ازاینک باعشق ازدواج کردم همیشه مخالف سرسخت سنتی بودم و بنظرم خیلی مزخرفه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ازدواج سنتی چ دوستی هردو ب دوطرفش بستکی دارع مهم ادمای اون رابطن بضیا دوستی بودنو تر زدن بضیا سنتی 

بنظرم دوسای ک ت حدو مرز بوده خوبع ن دوستی ک برا رایطع و ایناس

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

من سه نفرو میشناسم بعداز ازدواجشون باهاشون صحبت کردم راضی نبودن 

یکیشون میگفت ب قولاش عمل نکرد

نفر چهارمم ک باعشقش ازدواج کرد از همون اول یهشون‌خیانت میکرد ولی این با دلش رفت جلو و گفت شاید دگ‌تکرار نکنه ولی تکرار کرد

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ولی درکل چ سنتی چ دوستانه با ازدواج اگاهانه و عاشقانه باشه 

اول تو باید طرف‌ب دلت بشینه 

بعد از نظر شخصیتی انالیزش کنی  خیلیا ک دوستانه ازدواج میکنن صرفا ازدواج عاشقانه میکنن و عقلشونو میزارن کنار بخاطرهمین زندگیشون سیاه میشه

تو تاپیک قبلیم‌مثال زدم

بعضیا خیلی چیزا میبینن ک با معیاراشون مغایرت داره ولی چشم پوشی میکنن و میگن بعدازادواج درستش میکنم ولی دارن‌خودشونو گول میزنن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ربطی به اینکه عشقت بوده باشه یا از طریق دیگه آشنا شده باشید نداره اصلا 

کاملا بستگی به اون فرد داره 

من با عشقم ازدواج کردم ادمی که براش میمردم یعنی در این حد که اگه یه مدت طولانی نمیدیدمش تب میکردم و حالم بد میشد:) ولی الان روزی هزار بار خودمو بابت انتخابم لعنت میکنم 

ولی این ربطی به ازدواج کردن نداره به خاطر انتخاب غلط خودم بود و البته عشق و هیجانات کاذب هم تو سن پایین کورم کرده بود