2789
عنوان

دلم گرفت...میاید😪

606 بازدید | 31 پست

شوهرم خيلي خوبه ولي نميدونم چرا بعضي وقتا اينجوري ميشه يهو اخلاقش😰😰😰

آخه مني كه باردارم بايد گريه كنم؟😰😰

داشت طالبي ميخورد گفتم بيا پيشم با هم بخوريم رفت نشست رو ميرناهارخوري خورد،گفتم بيا سختمه نيومد😐😐😐

همينجوري نگاش كردم تا تهش خورد هيچيم نگفت 😑😑

آخرشم ميگه تو با من بدي كلا 

چه ربطي داره آخه!

بخاطر خوردن گريم نگرفت بخاطر اينكه چرا يهو بهم بي توجه شد!!!ميدونم فردا خوب ميشه ولي نميدونم اين اخلاق گندشو چه جوري از بين ببرم.اه

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا صبح با کلی بوس از بغلش بیدار میشماااااا. کلی میگه تو نبودی میمردم. بعد میگم برو برام اب بیار . بلند میشه میگه نمیتوتم لباس میپوشه میره بیرون🤔🤔🤔🤔

یا وقتی پریودم کلی نازمو میکشه. بهش میگم برو برام قرص بیار انگار ن انگار. یا مریضم اصلا تو کار خونه کمکم نمیکنه

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات بفرستید ممنون میشم.😘😘

خب چي ميشد پاشه بياد پيشم؟

فقط دل آدمو ميسوزونن

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
خدا دلتو شاد کنه عزیزم، میشه بگین چطور تاپیک زدی؟  خیلی سخت من نمیفهمم

ممول برو تبادل نظر بعدش بياي پايين گزينه ها واسه تاپيك هست

مثلا صبح با کلی بوس از بغلش بیدار میشماااااا. کلی میگه تو نبودی میمردم. بعد میگم برو برام اب بیار . بلند میشه میگه نمیتوتم لباس میپوشه میره بیرون🤔🤔🤔🤔یا وقتی پریودم کلی نازمو میکشه. بهش میگم برو برام قرص بیار انگار ن انگار. یا مریضم اصلا تو کار خونه کمکم نمیکنه

آره دقيقا

خب چي ميشه همينجوري بمونن

اه