ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم نوکک سینه ام هم حساس میشه معمولا قبل عادت ولی خدا کنه نشم به خاطر روزه هام میگم بشمم چیکا ...
اخه موعودت نیس ، ولی اگ نوک سینه هاتم اینجور شده احتمالا بشی
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
[QUOTE=332448852]سلام عزیزم ۲۰ روز نشده هنوز مال مننمعمولا ۱۹ روز یه باره ولی عقب و جلو هم میشه[/QUOTاز پریود قبل تا احتمال این پریود منظورم بود عزیزم
عزیزم همسرم با یه عطاری آشنا به طب سنتس در ارتباطه، انشاالله برگشتم شهرمون شماره بهت میدم تلفنی مشاوره میده، من خار پاشنه، احتقان، داشتم تلفنی ازشون مشاوره گرفتم، حامد رو فرستادم دارو سنتی شو گرفت استفاده کردم خیلی مفید بود برام