2777
2789
عنوان

مادرشوهر🥲

317 بازدید | 32 پست

حالم داغونه،  نمیدونم کسی مثل من هست یان! من کلا ادم درونگراییم تقریبا زیاد اهل حرفزدن نیستم،  ولی وقتی میرم پیش مادرشوهرم اینا کلا لالمونی میگیرم، این خیلی بده که راحب من فکر میکنن بی دستوپام یا هی میگن حرفنمیزنی منم نمیدونم چی بگم، بعد برعکس خواهرم کل خاندان شوهرشو رو انگشتش میچرخونه، برونگراس باهمشون میگه میخنده و خیلی دوسشدارن همه،  همییشه حسودیم میشد بهش و حسرت میخوردم کاش منم اونجوری بودم، تازه عمه هام همش مارومقایسه میکنن، من حتی انقد خجالتی ام بعد سه سال  نمیتونم مادرشوهرمو صداکنم واقعا بعضی وقتا بخودکشی

فکرمیکنم،  فک کنم اعتمادبنفس بیشتر ذاتی باشه چون خواهرمم تو خونه ما بود ولی ازهمون اول اعتمادبنفسش بالا بود بااینکه هیچی نداشت،  نمیدونم ازخودم بدم میاد خودمو دوسندارم نمیتونم با فامیل شوهر گرم بگیرم، کسی مثل من هس؟ حالم بده🥲😔و حس افسردگی دارم، فکرمیکردم بعد ازدواج خوبمیشم ولی میبینم من کلا ذاتم درونگراس و مادرشوهرمم بروزنمیده اما خوشش ازم نمیاد میدونم

بابا اسکولی؟بخاطر خونواده شوهرت که نمیتونی باهاشون گرم بگیری ب خود کشی فکر کردی،با اینا گرم نگیری و حرف نزنی زندگی کم حاشیه تر و آروم تری داری ،به این فک کن که حکمتیه خودش،مهم شوهرته گلی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله منم مثل توام،،ولی راضیم،منم خواهرم برونگراست و خیلی سریع با بقیه ارتباط میگیره و همه دوستش دارن ولی من معمولا ساکتم و کم و به جا حرف میزنم،،،قرار نیست خودمونو شبیه بقیه کنیم خودت باش هر کی خوشش اومد چه خوب کسیم خوشش نیومد فبها

بابا اسکولی؟بخاطر خونواده شوهرت که نمیتونی باهاشون گرم بگیری ب خود کشی فکر کردی،با اینا گرم نگیری و ...

نه بخاطر اینکه انقد کم روهستم افسرده شدم، کلا ازبچگی اینجوربودم، ازخودم بدم میاد، باورت میشه تو عقدمم روم نشد برقصم، هوف،  یااینکه اصلا نمیتونم ب مادرشوهر بگم مامان خجالت میکشم

خوشش نیاد ،بره سرشو بکوبه به دسوار ک خوشش نمیاد ازت

حتی بهم گفت بیابریم استخر، من چون روم نمیشد بدنمو ببینه نرفتم🤣 انقد تباهم بخدا،  نمیتونم باهاش گرم بگیرم هیچجوره، چون بامادرپدرخودمم هیچوقت صمیمیت نداشتم زیاد، الان اینو که دیگ اصلا

ارتباط اجتماعی خیلی مهمه منم مثل توام همیشه حسرت میخوردم چرا یه دو تا آدم دو ورم ندارم که باهاشون صمیمی باشم ولی یه جنبه مثبت که داره اون آدم برون گرا زود قضاوت میشه چون زیاد صمیمی با همه ،همه هم از زیر بم زندگیش خبر دارن  چون زیاد تر باهاش راحت ن و خیلی زود هم ممکنه تبدیل به آدم بده بشه ولی امثال من و تو نه حرف میزنیم نه با زبومون چرت و پرت میگیم نع راز زندگیمو فاش می کنیم 

البته ولی باز هم میگم ارتباط اجتماعی خیلی مهمه سعی کن ارتباط اجتماعیتو بهتر کنی با کتاب خوندن و بالا برن سوادت

نه بخاطر اینکه انقد کم روهستم افسرده شدم، کلا ازبچگی اینجوربودم، ازخودم بدم میاد، باورت میشه تو عقدم ...

دختر از چی خجالت میکشی،،یکی از آشناهامون تعریف میکرد یکی از رفیقاش تو دانشگاه از یه روستای دور افتاده و داغون قرار بود کنفرانس ارائه بده این طرف خیلی هم لهجه داشته و یجورایی موذب بوده برا ارائه اما خیلی خوب کارشو انجام میده و همه تشویق و تحسینش میکنن ،این آشنامون میگفت چجوری شد که اینقد اعتماد بنفستو بردی بالا ،میگه گفتش که من این کنفرانسو تو روستا وقتی گوسفندامونو میبردم برا چریدن تصور میکردم و اجرا میکردم حالا هم وقتی استادم جلو جمعیت چشامو گذاشتم رو هم و تصور کردم تو کوهم و گوشفندام جلوم ایستادن 

یحثم اسنه که هیچکس ارزش اینو نداره که بخوای خودتو بخاطرش اذیت کنی اونم با خجالت ،مگه چی ازشون کم‌داری ،به خودت اعتماد داشته باش ،همیشه باید یه قدم رو ب جلو برداری تا مسیرت باز بشه ،اولین قدم میتونی با مادر شوهرت راحت تر باشی مثلا بگی مامان چایی برات بیارم؟خیلی کوچیکه اما اگه با بازخورد مثبت روبرو شی تاثیر خیلی خوبی داره

یکم عجیبه کاش بتونی برای تقویت اعتماد بنفست پیش روانشناس یا مشاور بری 

نمیدونم فک نکنم درستبشه،  هرموقع میخوام برم خونه فامیلای شوهر دل درد عجیب میگیرم ازاسترس، البته بافامیلای خودم خیلی راحتترم،  ازبچگی خجالتی بودم، فک نکنم چیزی که ریشه ای باشه درست بشه😔

ارتباط اجتماعی خیلی مهمه منم مثل توام همیشه حسرت میخوردم چرا یه دو تا آدم دو ورم ندارم که باهاشون صم ...

دقیقا همینطوره منم خیلییی برونگرام ،همیشه همه همچیزمو میدونن و علاوه بر اون سوتفاهم خیلی پیش میاد بخاطر پر حرفیام ‌‌، تازه توی بعضی جمع ها به صورت ناجوانمردانه همه چیو میوفته گردن من

ارتباط اجتماعی خیلی مهمه منم مثل توام همیشه حسرت میخوردم چرا یه دو تا آدم دو ورم ندارم که باهاشون صم ...

ازاین جهت بهش نگاه نکرده بودم مرسی،  ولی اره حس میکنم هیچ سوادی ندارم اطلاعاتی راجب هیچی ندارم، حتی اگه چیزی هم بلدباشم، جلو اونا هول میشم موقع حرفزدن، خسته شدم😔

نمیدونم فک نکنم درستبشه،  هرموقع میخوام برم خونه فامیلای شوهر دل درد عجیب میگیرم ازاسترس، البته ...

نه به تراپی اعتماد کن .اقعا و به شدت تاثیر گذاره خیلییییییی ولی بهتره پیش روانپزشک بری نه روانشناس بالینی و این چیزا ،بهتره متخصص باشه

نمیدونم فک نکنم درستبشه،  هرموقع میخوام برم خونه فامیلای شوهر دل درد عجیب میگیرم ازاسترس، البته ...

نا امید نباش 

الان جز مرگ همه چی چاره داره

فقط باید اراده داشته باشی 

خدا خیلی بزرگه دوست گلم