2821
2789
عنوان

طلاق:)

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 58 پست
باهاش صحبت کن و توافقی جدا بشید. اگر قبول نکرد برای مهریه و نفقه اقدام کن. باهات نزدیکی کرده؟

بدم میاد ازش بخدا بدم میاد تا اسمش میاد حالم از همه چی بهم میخوره کلا از اولین روز من نمیخواستمش

نه باکره ام 

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
اگر میخوای طلاق بگیری بگو به علت اختلاف سنی و عدم درک و تفاهم نسبت به شوهرم کراهت دارم و نصف یا یه م ...

عزیزم من شوهرمبهم میگه برو نمیخامت برو دادگاه هرچی داد پرداخت میکنم از اونورم خبر دارم یه ویلا باع داشتیم که فروخته.مانبار مواد لبنی داشت که مخفیانه جا بجا کرده.

یه باع اجاره ای هم داره که امسال قولنامه شو به اسم برادرش زده.یعنی کلا داره کاری میکنه هیچی به من نرسه.فقط یه ملک پدری دارن که هنوز تقسیم ارث نشده.من بیست و دوسال زنش بودم دوتا بچه دارم که یکیش بیست سال و دومی سه سالشه  مهریه ۲۰۰سکه س چیزی دستمو مبگیره؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم هیچی ازش ندارم.چند وقت پیش شریکش به پدرم گقته بود میام برا شهادت نمیدونم راست میگه یا نه.بر ...

اگر خونه ها رو اجاره داده و بنگاهی رو میشناسی از قاضی بخواه ازش برات استعلام بگیره. در مورد ارث شوهرت اگر انحصار وراثت کردن میتونی سهمش رو توقیف کنی بابت مهریت فقط بدون سروصدا اقدام کن یه وقت دیدی سهمش رو زد به نام خانوادش. باید تعلق خونه و باغ رو به شوهرت یه جوری با شاهد و دلیل ثابت کنی ببین اونجا رفت و آمد داره. تا وقتی تویه یه خونه هستید هر چی سند و مدرک داره جمع کن

اگر خونه ها رو اجاره داده و بنگاهی رو میشناسی از قاضی بخواه ازش برات استعلام بگیره. در مورد ارث شوهر ...

عزیزم اپارتمانا پیش خرید هست.نه جریان خیانتش رو شد رفتم پیش وکیل مشاوره که فهمید.سریع رفت همه ی کاراشو انجام داد.هیچی تو خونه نداره حتی مدارک منم برداشته که کارم لنگ بمونه.من خونواده م یه شهر دیگه ن.حتی عقدمم یه شهر دیگه بوده.الان که داره میگه برو قبلش برم کلانتری شکایت کنم؟خیلی حرفای بدی بهم میزنه همسایه ها شنیدن این مدرک میشه؟که بعدا نگه خودش رفته و عدم تمکین بزنه؟برا مدارکم میتونم شکایت کنم که پسش بگیرم؟

هنوز انحصار واراثت نکردن اونو تو ثبت اعلام میکنن؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
چه کارست حقوق ماهیانه چقدر میگیره؟

نمایندگی پخش چند تا محصول لبنی داره.ویلاباع روزانه اجاره میده تقریبا ماهی صد درامدشه.اما چند ماهیه از کارتای خودش کمتر استفاده میکنه

عزیزم من شوهرمبهم میگه برو نمیخامت برو دادگاه هرچی داد پرداخت میکنم از اونورم خبر دارم یه ویلا باع د ...

۲۰ سال ازدواج کردی برای اجرت المثل میتونی اقدام کنی ۲۰ سال تویه خونش کار کردی کلی پول میشه اگر خودت برای طلاق اقدام کنی دیگه بهت نمیدن. مطمئنن گردش حساب شوهرت خیلی بالاست که انقدر خرید و فروش میکنه مگر اینکه از کارت بانکیه یه نفر دیگه استفاده کنه. آدم زرنگیه. مهریه رو بزار اجرا ولی از خونه نیا بیرون 

۲۰ سال ازدواج کردی برای اجرت المثل میتونی اقدام کنی ۲۰ سال تویه خونش کار کردی کلی پول میشه اگر خودت ...

خب میگم من مجبورم برم شهر خودم چون اونجا عقد کردم برم ممکنه خونه رو هم پس بده.نه فعلا قصد جدایی ندارم میخام مهریه بگیرم.اره خیلی هفت خطه 

عزیزم اپارتمانا پیش خرید هست.نه جریان خیانتش رو شد رفتم پیش وکیل مشاوره که فهمید.سریع رفت همه ی کارا ...

برای مهریه اول بایدی دفترخونه عقد همونجا و بخوای که معرفیت کنن به اداره ثبت برای توقیف حسابا و اموالش . برای اثبات میزان درآمدش درخواست بده تا از تامین اجتماعی استعلام بگیرن میگی نمایندگی داره حتما با چندجا قرارداد کاری بسته راحت میتونی ثابت کنی. بهتره وکیل بگیری همه اینکاراو برات انجام میده. اگر انحصار وراثت نکردن خودن به عنوان ذینفع باید از شورای حل اختلاف بخوای تا برات صادر کنن تا از سهمش مهریت رو برداری

خب میگم من مجبورم برم شهر خودم چون اونجا عقد کردم برم ممکنه خونه رو هم پس بده.نه فعلا قصد جدایی ندار ...

اگر خونه رو پس داد اول یه اظهارنامه بده که باید برام منزل مستقل تهیه کنی بعد دادخواست بده که دادگاه رسیدگی کنه 

برای مهریه اول بایدی دفترخونه عقد همونجا و بخوای که معرفیت کنن به اداره ثبت برای توقیف حسابا و اموال ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 

احتیاج نیست هر کاری انجام میدی به همه خبر بدی تا شوهرت بفهمه در آرامش و سکوت کارات رو انجام بده. به عنوان وکیل بهت میگم همه مردا خیانت همیکنن همه با یه زن غیر از همسرشون رابطه دارن فقط مردای رفیق بازن که خیانت نمیکنن چون سرشون با دوستاشون گرمه و خانواده براشون مهم نیست

بدم میاد ازش بخدا بدم میاد تا اسمش میاد حالم از همه چی بهم میخوره کلا از اولین روز من نمیخواستمش نه ...

تو به راحتی آب خوردن میتونی به زانو دربیاریش چون هنوز زیر یه سقف نرفتی و باکره ای میتونی از حق حبس استفاده بکنی ..جزییاتشو  از یه وکیل خوب بپرس

تو به راحتی آب خوردن میتونی به زانو دربیاریش چون هنوز زیر یه سقف نرفتی و باکره ای میتونی از حق حبس ا ...

ممنون عزیزم همینکارو کردم🤍

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
2790
2823
2791
2779
2792