راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وقتی ۱۶سالم نشده بود خونوادم منو به اجباردادن بهش ۱۷ ۱۸ سال ازم بزرگتره از اولش بدم میومدازش خونوادم ...
اگر میخوای طلاق بگیری بگو به علت اختلاف سنی و عدم درک و تفاهم نسبت به شوهرم کراهت دارم و نصف یا یه مقدار از مهریه رو میبخشم و از حقوق مالیم میگذرم مگرنه اگر برات الزام به تمکین بزنه و نری تا آخر عمرت هم نمیتونی طلاق بگیری
من ۱۳ سال زندگی کردم ۵ ساله خیانت میکنه حق طلاق دارم ولی به خاطر بچه هام و ترش از اوارگی جدا نمیشم&n ...
منم میگفتم بخاطر بچه هام اما دیگه کشش ندارم.این اواخر تهمت و حرفای رکیکی میزنه که داعون شدم.الان اون به من میگه برو نمیخامت .فقط منتطرم این تعطیلات تموم شه پدرشو دربیارم.امشب خبر مرگش نیومده اصلا نمیدونم کجا هست
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
برای خونه و باغ که میگید قولنامه ای هست عکسی از قولنامه نداری؟ الان اجاره هستن یا خودتون استفاده میک ...
نه عزیزم هیچی ازش ندارم.چند وقت پیش شریکش به پدرم گقته بود میام برا شهادت نمیدونم راست میگه یا نه.برا خونه هام که ادرسشو پیدا میکنم ببینم بنگاهی راصی میشه یه کپی بهم بده یانه
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️