2821
2789
عنوان

طلاق:)

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 58 پست
وکیل بگیر خوب بگرد یه خوبشو پیدا کن اون بهت میگه چیکار کنی

مگه اجازشو دارم:))

ازدواجمم اجباری بود شاید باورتون نشه من حتی وکیلمم ندیدم💔

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۸سال خیلی زیاده چجور تحمل کردی دختر:)

جمع کنم کلشو میشه نزذیک ده سال 😣جهنم واقعی بود برام هنوز اثراتش هست خوب نمیشم خیلی اذیتم کردن خیلی خدالعنتشون کنه انشالله

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
جمع کنم کلشو میشه نزذیک ده سال 😣جهنم واقعی بود برام هنوز اثراتش هست خوب نمیشم خیلی اذیتم کردن خیلی ...

بخدا میفهممت💔💔💔

جمع کنم کلشو میشه نزذیک ده سال 😣جهنم واقعی بود برام هنوز اثراتش هست خوب نمیشم خیلی اذیتم کردن خیلی ...

وای چقدر میترسم منم قصد جدایی دارم اما مهریه هم میخام بیست و دوسال زندگیم حروم شد پای یه لاشی 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
وای چقدر میترسم منم قصد جدایی دارم اما مهریه هم میخام بیست و دوسال زندگیم حروم شد پای یه لاشی 

تا قرون اخر بگیر

بخدا میفهممت💔💔💔

وقتی تاپیک طلاق میبینم یامیخونم همش یاد اون زندگی جهنمی میفتم😭خدا سرهیچکس نیاره 

انشالله سریعتر به ارامش برسی عزیژم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
وقتی تاپیک طلاق میبینم یامیخونم همش یاد اون زندگی جهنمی میفتم😭خدا سرهیچکس نیاره  انشالله سریع ...

هعی من ک کل بچگیم رف💔💔

توافقی باهزاربذبختی و اذیت و واسطه جداشدیم 

خدا لعنتش کنه الهیییی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

توافقی باهزاربذبختی و اذیت و واسطه جداشدیم 

خودش زن گرفته بود؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

تا قرون اخر بگیر

میخام بگیرم اما این قانون کی به نفع زن عمل کرده

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
۲۲ سال زندگی؟؟؟؟پ

بله حروم لقمه از اب درومد

2790
2823
2791
2779
2792