2777
2789
عنوان

زن یا مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 35 پست
نظر تون محترمه هرکیه یه دیدی به زندگیش داره شاید من از بهترین دوستم این اسیب و دیدم اینجوری میگم یا ...

از دوستت آسیب دیدی از دوست پسرت ندیدی؟ علت اینکه خائن اصلی رو نمی‌بینید ترسویی هست 

اونقدر ترسو هستید که فقط میتونید هم جنس خودتون رو متهم کنید.چون دلتون نمی‌خواد اعتراف کنید خود اون مرد دوستتون نداشته سعی میکنید به خودتون تلقین کنید اون مرد توسط زن دیگه ای دزدیده شده

[QUOTE=332442186]مگه فقط باید امتحان باشه تا با بیست سال سن کلمات رو درست بنویسی؟؟ انتظار شما غیر منطقیه همیشه زن ها ...[/

باشه شمام مثل مامانم میمونید همش به این چیزا ریز گیر میده😂😂

یع دوست روان پزشک دارم میگه زن وقتی خیانت میکنه بع دولیلیه یا زنه هرزس یا از مردش محبت نمی بینه 

ببخشید بی ادبانه حرفی زدم اخه اعصابم خورده 

سنگ قلب مغرور

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از دوستت آسیب دیدی از دوست پسرت ندیدی؟ علت اینکه خائن اصلی رو نمی‌بینید ترسویی هست  اونقدر ترس ...

نه اون دوستم مثل خواهر بود برام اگه پسره بعش پیشنهاد داده خوب میتونست بیاد بهم بگه 

اره ترسوم 💔خنگم 💔کورم 🥺

سنگ قلب مغرور