2777
2789
عنوان

زن یا مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 35 پست

چرا از اون طرف نگاه نمیکنی ..اگر مرد بال بال نزنه و خودشو جمع کنه هیچ زنی نمیره سمتش ..

اما خب میگم هر دو طرف مقصرن ..خیلی وقتها هم دیدم که خانم‌ نمیدونه آقا متاهله...اما خب در کل جفتشون به یک اندازه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم که از دوطرف خیانت دیدم میگم

ببین مهم اینه که اونی که به تو تعهد داشته بهت خیانت نکنه 

وگرنه برای من موقعیت های خیلی بیشتر و بهتری بود ولی فقط بلاک کردم پس من چرا خیانت نکردم؟ 

من نمیتونم از تمام زن ها توقع داشته باشم با اون وارد رابطه نشن من فقط از همون یک نفری که انتخاب کردم باید توقع داشته باشم بهم خیانت نکنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین مهم اینه که اونی که به تو تعهد داشته بهت خیانت نکنه  وگرنه برای من موقعیت های خیلی بیشتر ...

درسته من هم از دوستم توقع داشتم هم از، اون پسره هوس باز

سنگ قلب مغرور
ببین مهم اینه که اونی که به تو تعهد داشته بهت خیانت نکنه  وگرنه برای من موقعیت های خیلی بیشتر ...

حالام یکی امده بهم میگه با یکیم   ولی متاهله حرصم گرفت از دستش 

سنگ قلب مغرور

خیانت تقصیر اونی هست که تعهد داره.

کسی که توی رابطه نیست و به کسی تعهد نداره فقط بی بند و باره، خائن نیست.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

کوچولو شما اول دیکته اول دبستان رو یاد بگیر 

متاهل و تقصیر رو اینطور مینویسند 

در ضمن اگر با منطق شما بخواین به ماجرا نگاه کنیم پس اشکالی نداره ما خانما هم خیانت کنیم چون خود آقایون باید به هم وفادار باشند که نیستند و به مراتب از خانم ها هول ترن پس خانما بسم الله 

بعد یه سوال ینی وقتی مرده پیشنهاد داده به یکی دیگه خیانت حساب نمیشه؟ فقط وقتی اون خانم قبول کنه میشه ...

خوب اونم خیانته ولی اگه زنه قبول نکنه هم جنس خودشو درک کنه تصور کنه دنیا چقدر قشنگ تر میشه 

سنگ قلب مغرور
چطور خوب اگه زن نباشع با دیوار...... 😂

اگه مرد پا نده اون زنه هم با دیوار؟؟؟

قضیه وفاداری زن ها به هم از کجا شروع شد؟ من یادم نمیاد از خانم دیگه ای تعهد گرفته باشم با من سر یک مرد رقابت نکنه ولی با ازدواج از همسرم این تعهد رو میگیرم

یعنی شما میخوای نیمی از جمعیت کره زمین رو کنترل کنی و ازشون انتظار وفاداری داشته باشی ولی از یه نفر که همسرت باشه انتظار نداری؟؟ چه مسخره

کوچولو شما اول دیکته اول دبستان رو یاد بگیر  متاهل و تقصیر رو اینطور مینویسند  در ضمن اگ ...

مگه امتحال املاست؟  الا 

من منظورم این نیست که همه برن خیانت کنن منظورم اینع که هیچ زنی بع مرد چشم چرون رونده  

سنگ قلب مغرور
اگه مرد پا نده اون زنه هم با دیوار؟؟؟ قضیه وفاداری زن ها به هم از کجا شروع شد؟ من یادم نمیاد از خان ...

نظر تون محترمه هرکیه یه دیدی به زندگیش داره شاید من از بهترین دوستم این اسیب و دیدم اینجوری میگم یا شاییدم هنو ازدواج نکردم معنی شوهر داری و نمی دونم

سنگ قلب مغرور
مگه امتحال املاست؟  الا  من منظورم این نیست که همه برن خیانت کنن منظورم اینع که هیچ زنی ب ...

مگه فقط باید امتحان باشه تا با بیست سال سن کلمات رو درست بنویسی؟؟

انتظار شما غیر منطقیه همیشه زن های زیادی پیدا میشن که با این موضوع مشکلی ندارند از نظر قانونی هم نمیتونی یقه اون خانم رو بگیری چون شخصی که باید پاسخگو باشه کس دیگه ای هست.وقتی یه مرد به شما وفادار نیست هر کس دیگه ای می‌تونه وارد زندگیش بشه 

و سوال من اینه.یک خانم متاهل به همسرش خیانت کرده.به نظرت بیشتر تقصیر کیه؟