2777
2789

بستگی داره اگه قراره از اونجا لباس بخرم دو دست بیشتر بر نکیدارم که هم زیاد بتونم بخرم لبای هم بخرم بپوشم دیگه میارم از خونه  

اگه اینطوری نیست بسته به هوا لباس راحت برمیداشتم اذیت نشم و راحت بلشه اسپرت و شیک

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اگه قراره از اونجا لباس بخرم دو دست بیشتر بر نکیدارم که هم زیاد بتونم بخرم لبای هم بخرم ب ...

ن عزیزم قرار نیست لباس بخرم ، همرو باید از خونه ببرم .

چند دست دارم ولی نمیدونم زیاد نیست میشه بیام پی وی؟ 

بگم چه لباسهایی میخوام ببرم

2 هفته مدتت کمی نیست  وسواس هم نداره اگه جا داری هرچی دوس داری بردار

می ترسم شوهرم دعوام کنه چون مخالفه لباس زیاد ببریم🥹🥹

میشه بیام پی وی بگم چند دست دارم و کدوما ببرم؟ آخه میترسم اینجا شناسایی شم خیلی با جزئیات بگم 🥹 یکی کمکم کنه دارم دیونه میشم از فکر و استرس

ن عزیزم قرار نیست لباس بخرم ، همرو باید از خونه ببرم . چند دست دارم ولی نمیدونم زیاد نیست میشه بیام ...

اره گلم درخواست بده 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)