2777
2789
عنوان

کراش بی لیاقت

228 بازدید | 16 پست

یه ماه تو محل کار چراغ سبز نشون بدی  به یه پسر یعنی ارایش کنی باش بخای حرف بزنی عطر بزنی نگاش کن

کنارت  بزنه بعد دیگه سربه زیر شی 

بره ابروتو ببره  پیش همکارات بگه عاشقم شده ولم نمیکنه

چند درصد ممکنه بقیه باور کنن همه اینا چراغ سبز بوده ؟

چرا نمیگن خواسته دوستانه رفتار کنه یاا حساس راحتی باش کرده؟ 

وا برا چی ب همه گفته

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منم اینجابم گفتن چراغ سبزنشون بده خودش بیادرفت ب همخ پسرا محله گف ابروی من رفت ولی کسی باورنکرده ...

اره تقصیر این سایت لعنتیه وگرنه من نمیرفتم صد سال جلو اینجا گفتن چراغ سبز نشون بده 

اره تقصیر این سایت لعنتیه وگرنه من نمیرفتم صد سال جلو اینجا گفتن چراغ سبز نشون بده 

اره اینجا وراهنمایی هامنوبدبخت کرد الان دیگ عاقلم توام همین گعتمت انحام بده نگاهش نکن اهمیت نده چون الان دقت مبکنن ببینن حرفاطرف راسته یان

اره اینجا وراهنمایی هامنوبدبخت کرد الان دیگ عاقلم توام همین گعتمت انحام بده نگاهش نکن اهمیت نده چون ...

بعضیا بهم میگن عادی باش بعضیام میگن بیمحلی کن و دیگ نگاش نکن کدومش بنظرت؟

عادی باش ک خودشم شک کنه وبگع حتمااشتیاه کردم پیش هیچکدوم ازهمکاراتم قضیرولونده کسی ام بت گفت یگو درو ...

اخه اون لحظه اخر نگام کرد ببینم من نگاش میکنم دیگ سرمو انداختم پایین هر جا میرفتم بعد دیگ مثل قبل شد رفتاراش یعنی فهمیده سوتفاهم بوده  یا پیش خودش گفته چون لو رفت خجالت کشید

کدوم گزینه؟