2789
عنوان

کمکککککک

90 بازدید | 12 پست

سلام من دارم جدا میشم و مهریمو گذاشتم اجرا و همسرمو ممنوعول خروج کردم بعد امروز متوجه شدم رفته ترکیه چطور ممکنه بچهاروهم برده چند وقت پیش گفته بود واسه همیشه میره کانادا 😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ضمن اظهار تاسف از مشکلاتی که براتون پیش اومده، یا قاچاقی رفته، یا قبل از وصول دستور ممنوع الخروجی تونسته بره و یا اینگه اساسا هنوز ممنوع الخروجی صادر نشده است.

سریعا اگر اموال غیر منفول مثل خانه و ماشین و باغ و ویلا و حساب هاب بانکی اش را باید توقیف گنید.در مورد حضانت بچه ها من بر خلاف بسیاری از وکلا زیاد سختگیر نیستم و تابع شرایطی می دانم، مثلا اگر ارتباط عاطفی شما با بچه ها خیلی قوی باشه و بدون بچه ها نتوانید به راحتی زندگی کنید، و یا اینکه شوهرتون بخاطر اعتیاد شدید، اخلاق، فساد اخلاقی و... نتواند از پس تربیت بچه ها بربیاد و دلایلی از این دست، توصیه می کنم حضانت بچه ها را بگیرید که البته نیاز به اثبات هم دارد، اما اگر ارتباط عاطفی خیلی قوی نباشه و از لحاظ مالی هم با تنگنا مواجه باشید و یا از نظر سنی شانس ازدواج مجدد داشته باشید که بچه ها دست و پاگیر خواهند بود، خیلی اصرار به گرفتن حضانت بچه ها را ندارم.

در هر حال از نظر مشاوره و وکالت روی من حساب کنید.

ضمن اظهار تاسف از مشکلاتی که براتون پیش اومده، یا قاچاقی رفته، یا قبل از وصول دستور ممنوع الخروجی تو ...

سلام خسته نباشید وممنونم چطور و از کجا بفهمم ممنوع الخروجش کردم یا نه ؟؟؟ 

سلام خسته نباشید وممنونم چطور و از کجا بفهمم ممنوع الخروجش کردم یا نه ؟؟؟ 

نیروی انتظامی، اجرای احکام مجتمع قضایی گه پرونده شکایتتون اونجا مطرح است(شعبه رسیدگی کننده به پرونده)، ضمنا شاید خروجش از کشور کذب باشه ها!!

نیروی انتظامی، اجرای احکام مجتمع قضایی گه پرونده شکایتتون اونجا مطرح است(شعبه رسیدگی کننده به پرونده ...

نه رفته هزرتا عکس هر بچهام استوری کرده اینستا فقط میخوام مطمئن بشم ایا قیر قانونی رفته یا 

سلام مثل میکنه رفته مسافرت خیلی برای اون دوتا بچه نگرانم 

مسافرت داخلی رفته؟ امشب با یکی از بستگان که قبلا نیروی انتظامی بود مذاکره کردم، گفت اداره گذرنامه هم می تواند اعلام کند که یک نفر از کشور از مبادی قانونی خارج شده یا نه؟ همچنین گفت کلانتری ها هم البته قسکت امنیت(احتمالا پلیس امنیت) که تو سرکلتنتری هایی که اغلب یگان ها مثل آگاهی و امنیت را دارند هم چون به سامانه مربوطه وصل اند می توانند بررسی و اعلام کنند، البته بدون.مدرک و به صرف درخواست شخصی پاسخ نمی دهند، اصولا دستور مقام فضایی را باید ارایه کنید.

شما تهران سکونت دارید؟