امسال هم با تمام سختی و خوشی ها تمام شد...وارد یه مرحله دیگه از زندگی شدیم سال جدید حس جدید برنامه های جدید برا زندگی...امیدوارم امسال سالی روزیمند و پراز اتفاق های خوبی باشه براتون...خاستم اول از همه من بهتون تبریک بگم...یه دونه از عجول های سایت🤪🤪🤪
فردا شب عیده الان ۲۹ هستم ولی به هرحال برهمه دوستان نی نی سایتی و مردم شریف ایران مبارک باد🌹🌹🌹🌹
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتم ک من عجولم خاستم اول از همه بگم😁عيدت مبارک عزیزم
برتو هم مبارک گلم❤️
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐