2777
2789
عنوان

یه تصمیمی گرفتم...

162 بازدید | 16 پست

یه سالی با خواهرشوهرام قهر بودیم.بعد اینکه آشتی کردیم.قضیه اش مفصله..اما بزرگه انگار تو حالت قهر گیر کرده و سرسنگینه. من چند بار پیش قدم شدم برای صحبت اما دیدم دارم کوچیک میشم.بار آخر بی محلی شدیدی کردم   فقط سلام و خداحافظ.حالابرای عید هم نمیخوام دعوتشون کنم.تولد دخترمم هست.میخوام خودمونی بگیرم.من هرسال دعوت عید و با تولد دخترم یه جا میگرفتم.اما امسال نمیخوام این کار و کنم.وقتی یک سال مرده و زنده ی ما براشون مهم نبوده برای چی بیان سر سفره ی من.اتفاقا شوهرمم موافقه خداروشکر.میخوام خیلی عادی برخورد کنم.انگار نه انگار💪

بی احترامی، بی احترامی میاره.من تلاشمو کردم.غرورمو له کردم تا بهترین باشم اما از حالا میخوام بدِ باشم.منم برای خودم شخصیت دارم.خیر سرشون تحصیلکرده ان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر داستانت شبیه منه عزیزم من دوسال تلاش کردم کدورت بینمون از بین بره درحالی که حق هم با ما بود ولی نشد پارسال نرفتیم امسال هم نمیریم تا وقتی خودش بخواد کینه الکی رو بزاره کنار که اونم بعید میدونم

دقیقا میخوام این‌کار و کنم🙂

بخدا ارامش کامل دار اگ کوچیک ببرش شهربازی اگ بازه و شب رستوران و بخصوص جاهای گردشی اگ نوجوون جاهای کنجکاو موزه ای رصد خانه ای جایی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

چقدر داستانت شبیه منه عزیزم من دوسال تلاش کردم کدورت بینمون از بین بره درحالی که حق هم با ما بود ولی ...

دقیقا ما هم بی تقصیر بودیم ولی متاسفانه بد داستان ما و البته من شدم.من تک عروس خانواده ام.نمیخوام از خودم تعریف کنم اما هیج وقت با کسی بد نشدم و در فامیل خودم و همسرم‌ همیشه انسان خوبی بودم   و هستم و این تظاهر نیس.من دوست دارم با همه خوب باشم.اما اینبار غرورم له شد و دیگه نمیتونم.فهمیدم با هرکس باید مثل خودش باشی

بخدا ارامش کامل دار اگ کوچیک ببرش شهربازی اگ بازه و شب رستوران و بخصوص جاهای گردشی اگ نوجوون جاهای ک ...

آره والا چند ماهی میشه آروم شدم.خیلی خودخوری میکردم ولی الان به آرامش رسیدم.

دقیقا ما هم بی تقصیر بودیم ولی متاسفانه بد داستان ما و البته من شدم.من تک عروس خانواده ام.نمیخوام از ...

دقیقا با هر کس باید مثل خودش رفتار کنی من سه تا خواهر شوهر دارم فقط این بزرگه کینه شتری تا حدی که خود پدرشوهرمم میگه  

بخدا ارامش کامل دار اگ کوچیک ببرش شهربازی اگ بازه و شب رستوران و بخصوص جاهای گردشی اگ نوجوون جاهای ک ...

ما شمال زندگی میکنیم میخوام ببرمش کنار دریا خودشم خیلی دوست داره که اونجا تولدش و بگیریم🥰