2777
2789
عنوان

مرور ۱۴۰۲❤️🥺

311 بازدید | 1 پست

اردیبهشت روز سومش بود یه غریبه اومد تو زندگیم وحال  وهوام عوض شد همه چیز استارت زده شد افسردگیم کم کم خوب شد رفتم باشگاه شهریور ماه رفتم آرایشگری شروع کردم خیلی جاها غرورم شکست به خاطر غریبه ولی خب تحمل کردم یه حرفه خوب یاد گرفتم یه سری تجربه های خوب یادگرفتم رفتم تو دل اجتماع از آدما نترسیدم به پیاما جواب دادم به زنگا جواب دادم تنهایی گذاشتم کنار بلاتکلیفی تجربه کردم  رانندگی و تنهایی یادگرفتم فهمیدم چه قدر آدم مهمی هستم و تنها کسی که می‌تونه من رو از این باتلاق نجات بده خودمم غریبه رفت با همه خوبی وبدیاش و من محکم تر ادامه دادم و خداروشکر شغلم خوب پیشرفت کردم و واقعا خیلی راضی بودم از این شرایط شکرت خدایا😘

من همین که نسبت به ۱۴۰۱ ادم موفقی هستم کافیه 

و امیدوارم که ۱۴۰۳ موفق تر از این سال باشم خدایا شکرت

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

الان این تاپیک دیدم برای یه سال و خرده ای پیشه

فقط میخوام بگم همههههه چیز فوق‌العاده هست 

از آرایشگری اومدم بیرون و معلمم وکلی تغییر کردم

فقط اینو بگم الان دارم بوی خوشبختی حس میکنم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.