2789
عنوان

جداشدیم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی 

پس هر چی بیشتر باهاش،بمونی بیشتر اذیت میشی

سعی کن بیخیالش بشی وگرنه دست آخر تو ضرر میکنی

من ۷سال تو این مدل رابطه بودم

هی ب زبون بی زبونی میگفت نمیخواد

ولی من عاشقش بودم و بیخیال نشدم

اخرش بعد از ۷سال یهو رفت ازدواج کرد و من داغون شدم

اگر تو رابطه باهاش بمونی هی امیدوار میشی و میخوای تلاش کنی برا بدست اوردنش

ولی اینا بدون اگر یه پسر واقعا دوستت داشته باشه این حرفا نمیزنه

طرف من بعد از۱سال طلاق گرفت و برگشت و من برای اولین بار تصمیم درست را گرفتم و دیگه قبولش نکردم و ۲ماه بعد از طلاق اون من ازدواج کردم و الان واقعا خوشحالم از اینکه با اون ازدواج نکردم چون شوهرم خیلللللی بهتر از اونه

بگو اینهمه مدت با احساساتم بازی کردی من بازیچه ی دستت بودم گفتی شرایط ازدواج ندارم کات کردی باهام حالا الان داری میگی دوست معمولی باشیم؟؟؟؟؟بگو تو یک درصد به من فک کردی که اینکارارو باهام کردی؟؟بگو مگه قراره هر جوریکه توووو دوسداری همون بشه؟؟؟؟بگو حالا من دارم بهت میگم شرمنده نمیتونم جاست فرندت باشم برو بسلامت

خوب اگه میتونی فراموشش کنی که نباش، من فک کردم الان داری گریه می کنی و حالت بده وو داری دق می کنی ول ...

حالم خیلی بد بود الانم بده ولی باید واقعیتو بپذیرم دیگ مشکل اینجاس مغازش سرکوچمونه قراره همیشه ببینمش اینجاش بده چون من میخام ازذهنم بندازم ولی وقتی میبینمش همه چی دوباره یادم میاد

پس هر چی بیشتر باهاش،بمونی بیشتر اذیت میشی سعی کن بیخیالش بشی وگرنه دست آخر تو ضرر میکنی من ۷سال ت ...

خداروشکرعزیزم.الان پیام بدم بگم یامنتظربمونم اگه خودش زنگ زد بگم؟

خداروشکرعزیزم.الان پیام بدم بگم یامنتظربمونم اگه خودش زنگ زد بگم؟

نه خودت پیام بده و بگو دیگه تو سال جدید شمارتا نبینم میخوام با سال جدید گذشته را فراموش کنم و یه جورایی کااااامل باهاش حدافظی کن