2789
عنوان

جداشدیم💔

223 بازدید | 23 پست

گفت شرایط ازدواج نداره معلوم نیس کی شرایطش اوکی میشه بخاطرهمین جمعه تموم کردیم حالم خیلی افتضاحه اما ازدیروز زنگ میزنه میگه دوست معمولی باشیم عادی باهام حرف میزنه اگه دوباره زنگ زد چی بگم بهش راهنماییم کنین یه حرف منطقی بگین بهش بزنم وبگم دیگ نزنگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باخودت چند چندی ...

همون جمله آخر

بگو نزنگ منطقی تر از این

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
یه مدت باهاش وقت بگذرون خیلی کم ، که فراموشیت راحت بشه زجر کش نشی

همین دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم چون فایده نداره میخام کلا توزندگیم نباشه وقتی که شرایطشو نداره خب حتی دوست معمولیم باشیم به چه دردمون میخوره

اینکه اینجور گفته و میخواد دوست معمولی باشین یعنی میتونم باهات دوست باشم ولی فکر ازدواجو از سرت بیرو ...

خب من چجوری بگم دیگ زنگ نزنه اگه گفت چرا چی بگم ی دلیل منطقی بگین خورم موندم چی بگم

همین دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم چون فایده نداره میخام کلا توزندگیم نباشه وقتی که شرایطشو نداره خب حتی ...

خوب اگه میتونی فراموشش کنی که نباش، من فک کردم الان داری گریه می کنی و حالت بده وو داری دق می کنی ولی خذارو شکر خوبو ریلکسی ، پس ولش کن 

کاربری دست ٣ نفره