ممنمننسننسنس مدیر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 999 عنوان اگه قصد داری ..... | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 21 پست اگه قصد داری کنکور بدی دهم هستی یا یازدهم یا دوازدهم اعلام حضور کن میخام یه چیز مهم بگم🥲 1402/12/28 | 23:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایان_کوشولو عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 936 اره آقا من خودم کنکوری بودم الان یه استاد سراغ دارم فلسفه منطق.دینی.اقتصاد.عربی.مهارت معلمی.روانشناس ... برای پوله دیگههههههه در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم... عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم:)
دایان_کوشولو عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 936 عزیزم میخونی در چه سطحی هستی؟ آرهجمع بندی داریم میکنیمسطح رو تراز آخرم ۷۹۰۰ شد حدودا در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم... عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم:)
ممنمننسننسنس مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 999 برای پوله دیگههههههه خوب واقعا من حسرت میخورم که چرا این بچها همچنین استادایی رو میگرن واقعا الان بعد از دوسال که از کنکور خودمم گذشته یه استاد دیدم اینجوری بوده
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15316 آره جمع بندی داریم میکنیم سطح رو تراز آخرم ۷۹۰۰ شد حدودا عالیه عزیزم با موسسه پیش میری؟ درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
دایان_کوشولو عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 936 خوب واقعا من حسرت میخورم که چرا این بچها همچنین استادایی رو میگرن واقعا الان بعد از دوسال که از کنکو ... مشکل از اینه که ندونسته جذب این موسسات میشننننتبلیغ های آب دار لب و لوچه آدمو آب میکنن بقیه فور میکنن چه خبره در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم... عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم:)
دایان_کوشولو عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 936 عالیه عزیزم با موسسه پیش میری؟ آره هم با بودجه قلم چی و هم ماز در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم... عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم:)
ممنمننسننسنس مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 999 مشکل از اینه که ندونسته جذب این موسسات میشنننن تبلیغ های آب دار لب و لوچه آدمو آب میکنن بقیه ... پیام منو انتشار بدید