2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرما

سلام آقا خواهشاً گول این مافیا نخورین اگه میخواد کلاس شرکت کنید تحقیق کنید من الان تلگرام استاد سراغ دارم داره 6الی7درس تدریس می‌کنه حالا بنظرخودتون یه آدم می‌تونه تو 6درس مهارت زیاد پیدا کنه و استاد کنکور شه خواهشاً حواستون باشه

. . . پس وایمیستم بچه ها بیان که دیگه یه جا بگی    

سلام آقا خواهشاً گول این مافیا نخورین اگه میخواد کلاس شرکت کنید تحقیق کنید من الان تلگرام استاد سراغ دارم داره 6الی7درس تدریس می‌کنه حالا بنظرخودتون یه آدم می‌تونه تو 6درس مهارت زیاد پیدا کنه و استاد کنکور شه خواهشاً حواستون باشه

کنکوریم  بگو تا جایی که سعی دارم کمکت میکنم:)

سلام آقا خواهشاً گول این مافیا نخورین اگه میخواد کلاس شرکت کنید تحقیق کنید من الان تلگرام استاد سراغ ...

.

.

به نظر من بعید نیست ولی تو یکی ممتازه تره

باز نمیدونم

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
سلام آقا خواهشاً گول این مافیا نخورین اگه میخواد کلاس شرکت کنید تحقیق کنید من الان تلگرام استاد سراغ ...

یا بسم الله😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

اگه که بخواد برای رشته دبیرستانی تدریس داشته باشه کم کمش باید حدودا ۵ الی ۶ سال درس تخصص اون رشته رو بخونه

هر کی گفته گولشو نخور دختررررررر

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

یا بسم الله😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اره آقا من خودم کنکوری بودم الان یه استاد سراغ دارم فلسفه منطق.دینی.اقتصاد.عربی.مهارت معلمی.روانشناسی رو داره تدریس می‌کنه ناراحتم که چقدر هم دارن کلاساشو میخرند آخه یه استاد اگه هدفش یادگیری باشه یه درس نهایت دوتا رو تدریس می‌کنه حواستون باشه